Ubisoft+ hakkında bilgisi olan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 17198
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 270
  • Etiketler Etiketler
    hakkında var
Xbox konsolunuzdan girebilirsiniz, evet.

Direkt Gameplus üzerinden almanızı öneririm. Ben de oradan aldım. Ubi+ 300 ₺ olanı almanız gerekiyor.

Yanlış bilmiyorsam buradan alınca da konsoldan girebiliyorsunuz. Hatta şu an kontrol ediyorum.
Konsolu da destekliyormuş. Tamamen size kalmış. Xbox üzerinden almak bilgisayarda sorun çıkarır diye ben buradan aldım.

Alırken Ubisoft hesabınızı bağlıyor. Sonrasında Ubisoft hesabınıza Ubi Connect üzerinden giriş yapın. Kütüphane kısmında Ubi+ gözüküyor.

Ayrıca abone olunca otomatik yenileniyor. Onu da bağlantıdan abone olduktan sonra iptal edebilirsiniz.

Xbox'dan hiç almadım. Ama daha önceden Gamepass ile EA Play oyunları oynarken eziyet çekmiştim. O yüzden araya ayrıca Xbox dahil etmeden direkt yerel resmi satıcısı Gameplus'dan almanızı öneririm.

Hocam mükkemmelsiniz, ac shadows oynayabileceğiz değil mi?

Hocam mükkemmelsiniz, ac shadows oynayabileceğiz değil mi?
Evet, güncel tüm Ubisoft oyunlarını Ubi+ aboneliğiniz süresince oynayabilirsiniz.

Bu arada ben bilgisayardan aldığınızı düşünerek Gameplus önerdim. Ama Xbox için alacaksanız direkt kendi mağazasından alın. Xbox bilgisayarda biraz sorun çıkarabildiğinden, bilgisayar için alacaklara kısaca Gameplus öneriyorum.

Sizin önerdiğiniz gibi, gameplus dan ubi plus alıyorum 299 olanı hocam, sonra ne yapacağız

Sizin önerdiğiniz gibi, gameplus dan ubi plus alıyorum 299 olanı hocam, sonra ne yapacağız
Xbox konsolundan oynayacaksanız Xbox mağazasından alın.
Bilgisayardan oynayacaksanız Gameplus üzerinden alın. Xbox'dan da alınıyor, ama kendim buradan aldığımdan(yaşanan süreci biliyorum) bunu öneriyorum.

Tekrarlama nedenim hangi platformda oynayacağınız anlayamadım. İkinci yorumdaki arkadaş da kafamı karıştırdı. Kusura bakmayın.

Gameplus'dan alırken zaten Ubisoft hesabınıza girmenizi isteyecek. Ubisoft hesabınız yoksa açın. Twitch ile oyun bağlar gibi Gameplus ile Ubisoft hesabınızı bağlatıyor. Sonra satın alımı tamamlıyorsunuz.

Satın alım bittikten sonra bilgisayardan oynayacaksanız Ubisoft Connect'i yükleyip, Ubisoft hesabınıza giriyorsunuz.

Son düzenleme:
Hocam
Hocam gerçekten mükkemmelsin, şimdi ubisoft+ üzerinden indiriyorum çok ama çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…