Direkt Gameplus üzerinden almanızı öneririm. Ben de oradan aldım. Ubi+ 300 ₺ olanı almanız gerekiyor.
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!
gameplus.com.tr
Yanlış bilmiyorsam buradan alınca da konsoldan girebiliyorsunuz. Hatta şu an kontrol ediyorum.
Konsolu da destekliyormuş. Tamamen size kalmış. Xbox üzerinden almak bilgisayarda sorun çıkarır diye ben buradan aldım.
Eki Görüntüle 135731
Alırken Ubisoft hesabınızı bağlıyor. Sonrasında Ubisoft hesabınıza Ubi Connect üzerinden giriş yapın. Kütüphane kısmında Ubi+ gözüküyor.
Eki Görüntüle 135729
Ayrıca abone olunca otomatik yenileniyor. Onu da bağlantıdan abone olduktan sonra iptal edebilirsiniz.
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!
gameplus.com.tr
Xbox'dan hiç almadım. Ama daha önceden Gamepass ile EA Play oyunları oynarken eziyet çekmiştim. O yüzden araya ayrıca Xbox dahil etmeden direkt yerel resmi satıcısı Gameplus'dan almanızı öneririm.