Aynen öyle hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
4 yıldır girmiyorum, daha kapattıklarını görmedim. Ubisoft yetkilileri arkadaşa takmış gibi görünüyor gibi geldi bana.Tam olarak konuyla alakalı değil belki ama söyleyeyim Ubisoft belirli bir süre aktif değilse hesabınızı kapatıyor bir dönem bu olay olmuştu internette araştırırsanız, görürsünüz.
Geraltın kılıcı
Üstün
Dostlar merhaba. Belki cok ilginc gelecek ama Ubisoft denen bela ikinci kez hesabimi yok etti. 2 sene evvel otomatik girerken bir anda cikis yapti ve hiçbir sekilde giremedim. Canli destek ile hesabimi geri aldim. Şu an ayni hesap yine ayni sekilde yok oldu. Bu sefer canli destegi kapatmislar. Mail attim ve cevap bekliyorum. Sifre degistirme maili bile gelmiyor hesabima. Siz siz olun bu illet yapimcidan zirnik almayin derim.
Hocam benim Ubisfot hesabını New York'tan siyahi bir arkadaş çaldı.
Valla hocam olabilir4 yıldır girmiyorum, daha kapattıklarını görmedim. Ubisoft yetkilileri arkadaşa takmış gibi görünüyor gibi geldi bana.![]()
SiyahiHocam benim Ubisfot hesabını New York'tan siyahi bir arkadaş çaldı.
Geraltın kılıcı
Üstün
Ubisoft Connect kullanmadığım için uğraşmadım ama adamın evini buldum.Valla hocam olabilir. Bugun 5 gunun sonunda geri alabildim hesabi.
Siyahi. Saka bi yana hocam geri alabildiniz mi?
Vay be hocam. Helal olsun ne diyeyim.Ubisoft Connect kullanmadığım için uğraşmadım ama adamın evini buldum.
Geraltın kılıcı
Üstün
Yok be adam zaten amatörmüş. G-Mail'ime mesaj falanda atmış. Adını öğrenince ABD'nin kendi sitesinden evini buldum. Bir de ne göreyim herif siyahiymiş.
Iyi olaymis hocam vallaYok be adam zaten amatörmüş. G-Mail'ime mesaj falanda atmış. Adını öğrenince ABD'nin kendi sitesinden evini buldum. Bir de ne göreyim herif siyahiymiş.
Benim hesabımı çalan brazilyalıydı buldum çok kolay hatta instagram dan yazdım adam mort oldu.Yok be adam zaten amatörmüş. G-Mail'ime mesaj falanda atmış. Adını öğrenince ABD'nin kendi sitesinden evini buldum. Bir de ne göreyim herif siyahiymiş.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bu arada merak edip girdim. Adam onu bile becerememiş.Benim hesabımı çalan brazilyalıydı buldum çok kolay hatta instagram dan yazdım adam mort oldu.![]()