Detaylar
Kim cevapladı?Daha çok oyun var Premium'da yeni çıkan Shadows gibi.
sndwchmaker
Yetkin
Shadows Premium'da var mıymış?Daha çok oyun var Premium'da yeni çıkan Shadows gibi.
Öyle gözüküyor.
Ubisoft+ en son çıkan oyunlarda dahil tüm Ubisoft oyunlarını içeriyor. Ayrıca çoğu oyunun Deluxe, Ultimate gibi paketlerini içeriyor. Yani DLC'lerini de içeriyor. Klasik ise yeni oyunları 12-18 ay sonra ekliyor. Yani güncel AC: Shadows oynamak için Ubi+ almanız gerekiyor.
@Serhat Gameplus yani Turkcell ile anlaştıklarından Xbox tarafında satışı kapatmış olabilirler.
gameplus.com.tr
@Serhat Gameplus yani Turkcell ile anlaştıklarından Xbox tarafında satışı kapatmış olabilirler.
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!
Son düzenleme:
Xbox'da konsol için mevcut hocam Ubisoft+ ve AC Shadows var.Ubisoft+ en son çıkan oyunlarda dahil tüm Ubisoft oyunlarını içeriyor.
Klasik ise yeni oyunları 12-18 ay sonra ekliyor. Yani güncel AC: Shadows oynamak için Ubi+ almanız gerekiyor.
Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!gameplus.com.tr
Gameplus'dan aldığın üyelik de Ubi+ yani konsol için geçerli. Zaten Ubisoft hesabın ile bağlanıyor. Sen bölge kilitli deyince tahmin yürüttüm.Xbox'da konsol için mevcut hocam Ubisoft+ ve AC Shadows var.
Ben başka bir şeye bakmışım hocam. Anladım.Gameplus'dan aldığın üyelik de Ubi+ yani konsol için geçerli. Zaten Ubisoft hesabın ile bağlanıyor. Sen bölge kilitli deyince tahmin yürüttüm.