Oyuna Ubisoft üzerinden sahibim. İnternette gördüğüm her yöntemi denedim, işe yaramadı. En sonunda crack yüklemek aklıma geldi; crack olarak yüklediğim oyun açıldı. Ubisoft'taki sıkıntı nerede anlayamadım. Oyun ya açılıp birkaç saniye sonra kapanıyor ya da ekran geliyor ama açılmıyor. Oyunu Ubisoft üzerinden oynamak istiyorum, tüm kayıtlarım orada kaldı.
Process Monitor LogFile dosyasını ekledim.
Eki Görüntüle 171530
Oyununu Ubisoft üzerinden tekrar açabilmen için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
1. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Et
- Oyun için gerekli minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol.
2. Ubisoft Connect'i Güncelle
- Ubisoft Connect’in en son sürümünü kullandığından emin ol.
- Güncellemeleri kontrol et ve gerekirse uygulamayı güncelle.
3. Oyun Dosyalarını Doğrula
- Ubisoft Connect’i aç ve "Games" sekmesine git.
- Watch Dogs 2 üzerine sağ tıkla ve “Doğrula” seçeneğini seç. Bu, eksik veya hatalı dosyaları onaracaktır.
4. Antivirüs ve Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Et
- Eğer bir antivirüs veya güvenlik yazılımı kullanıyorsan, Ubisoft ve Watch Dogs 2'yi güvenli uygulama olarak tanımla ya da bunları geçici olarak devre dışı bırak.
5. Yönetici Olarak Çalıştır
- Ubisoft Connect’i ve oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dene.
6. Grafik Ayarları ve Sürücü Güncellemeleri
- Grafik kartı sürücülerinin en son sürümde olduğundan emin ol.
- Ayrıca oyun içindeki grafik ayarlarını düşürmeyi dene.
7. Uyumluluk Modunu Kullan
- Oyunun executable dosyasına sağ tıkla -> Özellikler -> Uyumluluk sekmesi. Buradan uyumluluk modunu Windows 8 veya 7 olarak ayarla.
8. DirectX ve Visual C++ Redistributable Güncellemeleri
- DirectX ve Visual C++ Redistributable paketlerini güncelle.
9. Log Dosyalarını İncele
- Process Monitor LogFile dosyasını inceleyerek hata kaynaklarını belirleyebilirsin. Hatalı veya eksik dosyalar hakkında bilgi verebilir.
10. Temiz Bir Kurulum Deneyin
- Oyun dosyalarını tamamen kaldırıp, Ubisoft Connect üzerinden yeniden yüklemeyi dene.
Bu adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Eğer hala sorun yaşıyorsan, ek hata mesajları veya daha fazla detay sağlayabilirsin.