1577

Uzman
Makaleler
2
Az önce Rainbow Six: Siege e-spor turnuvalarıyla ilgilenin bir Ubisoft çalışanına denk geldim Discord sunucularında ve adamla biraz sohbet etmeye başladık ve ben ona "2025'te ki majör nerede olacak? Küçük bir sızıntı iyi gider." diye sordum ve o bana "Ubisoft bu sefer Balkan ülkeleri veya Türkiye'ye gitmeyi planlıyor." dedi. Bana bu yazının ekran görüntüsünü almama mı söyledi ve mesajları sildi. Sanırsam işten atılmamak içindi ve bende arkadaşı dinledim. Arkadaşın kimliğini tehlikeye atmamak için ismini vermeyeceğim.

Türkiye dahil 13 ülkeden bize denk gelmesi güzel olur ama heveslenmeyin çünkü kesin değil. Eğer Türkiye'ye gelirse Türk takımlardan 1 tanesi elemelerde oynamadan grup maçlarına girecek.

Düşünceleriniz nelerdir?

Az önce Rainbow Six: Siege e-spor turnuvalarıyla ilgilenin bir Ubisoft çalışanına denk geldim Discord sunucularında ve adamla biraz sohbet etmeye başladık ve ben ona "2025'te ki majör nerede olacak? Küçük bir sızıntı iyi gider." diye sordum ve o bana "Ubisoft bu sefer balkan ülkeleri veya Türkiye'ye gitmeyi planlıyor." dedi. Bana bu yazının ekran görüntüsünü almama mı söyledi ve mesajları sildi. Sanırsam işten atılmamak içindi ve bende arkadaşı dinledim. Arkadaşın kimliğini tehlikeye atmamak için ismini vermeyeceğim.

Türkiye dahil 13 ülkeden bize denk gelmesi güzel olur ama heveslenmeyin çünkü kesin değil. Eğer Türkiye'ye gelirse Türk takımlardan 1 tanesi elemelerde oynamadan grup maçlarına girecek.

Düşünceleriniz nelerdir?

Rainbow Six Sage güzel oyun ama oyunda ilerledikçe maç hantallaşıyor.
Not: Yüksek elolarda bunun genelde Platinum-champons
Maç süresini tam kullanılınca maç uzuyor ve oyunlar sıkıyor.

Ubisoft Türkiye'de etkinlik mi yapacak? Arkadalar kusura bakmayın ama adamlar daha Türkiye'de geçen oyunlarına Türkçe alt yazılı getirmedi (AC Revelations) hiç sanmıyorum Türkiye'de bir etkinlik düzenleyeceklerini. Elde mızrak altta yaprak Afrika ülkelerini dahi başarısız terörle mücadele ekiplerini oyuna eklerken yıllardır terörle mücadele eden kendini uluslararası sularda kanıtlamış terörle mücadele ekipleri olan Türkiye'nin operatörünü dahi oyuna getirmiyor adamlar.

Üstelik utanmadan nispet yapar gibi sezon haritasında Yunan operatörlerin geleceği açıklandı.

Umarım bir çok kişiyi şaşırtıp hem Türkiye etkinliği hem de Türk operatörlerle bu durumu düzeltirler, zira R6 Türkiye'de tutacak türden bir oyun.

Rainbow Six Sage güzel oyun ama oyunda ilerledikçe maç hantallaşıyor.
Not: Yüksek elolarda bunun genelde Platinum-champons
Maç süresini tam kullanılınca maç uzuyor ve oyunlar sıkıyor.

Asıl düşük elolarda maç temposu düşük oluyor dostum, bilmiyorum maçların nasıl geçti hangi ligdeydin ama çok iyi savunulmadığı takdirde yüksek elolarda ya saldıran taraf direkt olarak rotasyon atıyor ya da savunan taraf bertaraf ediyor.