Yer
Haddonfield, Illinois
En azından bu başlık altına Ubisoft'u linçlemeyelim. O camii avlusundan birisi değil.

Ubisoft'un sevdiğiniz yanları nedir?

Şahsen kendileri doğa, şehir, oyunların gerektirdiği atmosferi mükemmel işliyorlar. Benim gibi fotoğraf modu hastaları için birebir.

1754092639842.webp

1754092678340.webp

1754092689789.webp

Bi' Assassin's Creed yapabiliyorlardı onu da batırdılar. GoW gibi yetenek puanları falan getirip oyunu atmosferinden kopardılar. Eskiden sadece silah zırh hançer alıp kıyafet boyatıyorduk. Ezio üçlemesi Dünya'nın en iyi oyunları arasına girebilecek kadar iyiydi. Hele AC 2, o kesinlikle zirveydi.

R6'da her zaman deli gibi sunucu sorunları olduğunu hatırlıyorum. Maç bulup karakterler falan seçildikten sonra oyuna geçerken 15 dakika beklediğimi bilirim. Ubisoft'a sadece R6 üzerinden binlerce küfür ettim şahsen.
O kadar uzun süre oynadım, hala oynarım nadir hataya denk geldim. 15 dakika değil ama 30 saniye kadar benzer şekilde beklettiği, arkadaşımı davet edemediğim vb durumlar oldu ama genel olarak hep stabildi.

En son mapleri güncellediler, ışıklar falan mükemmel oldu. Sanki yeni yapmışlar gibi duruyor şu an güncellenmiş haritalar. Yeni sinyal sistemi, yeni mekanikler falan geldi. Ben genel olarak memnunum oyunun gidişinden.

Son düzenleme: