Ragnar Başarılı Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 155 Çözümler 2 Beğeniler 49 27 Ağustos 2024 #1 Sitede yalnızca canlı destek butonunu engellememesini istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim?
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.346 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 27 Ağustos 2024 #2 Ragnar dedi: Sitede yalnızca canlı destek butonunu engellememesini istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas.
Ragnar dedi: Sitede yalnızca canlı destek butonunu engellememesini istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas.
5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 27 Ağustos 2024 #3 Ragnar dedi: Sitede yalnızca canlı destek butonunu engellememesini istiyorum Genişletmek için tıkla... İstisna oluşturman gerekiyor, Ublock origin whitelist element diye arama yaparsan çıkabilir. AMG GOAT dedi: uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sadece bu butonu geri getirmek istiyor, dediğin gibi yaparsa sitenin tümünde çalışmaz hale gelir.
Ragnar dedi: Sitede yalnızca canlı destek butonunu engellememesini istiyorum Genişletmek için tıkla... İstisna oluşturman gerekiyor, Ublock origin whitelist element diye arama yaparsan çıkabilir. AMG GOAT dedi: uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sadece bu butonu geri getirmek istiyor, dediğin gibi yaparsa sitenin tümünde çalışmaz hale gelir.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.346 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 27 Ağustos 2024 #4 5481 dedi: İstisna oluşturman gerekiyor, Ublock origin whitelist element diye arama yaparsan çıkabilir. Arkadaş sadece bu butonu geri getirmek istiyor, dediğin gibi yaparsa sitenin tümünde çalışmaz hale gelir. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim uBlock Origin bu site için çalışmasın diye bir mod var. Onu açsın.
5481 dedi: İstisna oluşturman gerekiyor, Ublock origin whitelist element diye arama yaparsan çıkabilir. Arkadaş sadece bu butonu geri getirmek istiyor, dediğin gibi yaparsa sitenin tümünde çalışmaz hale gelir. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim uBlock Origin bu site için çalışmasın diye bir mod var. Onu açsın.
KS KS Ragnar Başarılı Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 155 Çözümler 2 Beğeniler 49 27 Ağustos 2024 #5 AMG GOAT dedi: uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum. Benim istediğim çalışsın ama canlı desteği engellemesin.
AMG GOAT dedi: uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas. Genişletmek için tıkla... Onu ben de biliyorum. Benim istediğim çalışsın ama canlı desteği engellemesin.
6 6737 Uzman Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.292 Makaleler 4 Çözümler 34 Beğeniler 1.422 27 Ağustos 2024 #6 Hangi site olduğunu söylerseniz kural oluşturup gönderebiliriz.
KS KS Ragnar Başarılı Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 155 Çözümler 2 Beğeniler 49 27 Ağustos 2024 #7 6737 dedi: Hangi site olduğunu söylerseniz kural oluşturup gönderebiliriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Öğrenip kendim yapmak isterim.
6737 dedi: Hangi site olduğunu söylerseniz kural oluşturup gönderebiliriz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Öğrenip kendim yapmak isterim.
6 6737 Uzman Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.292 Makaleler 4 Çözümler 34 Beğeniler 1.422 27 Ağustos 2024 #8 Ragnar dedi: Nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Öğrenip kendim yapmak isterim. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp ögeyi engelleyi seçin, oradaki kuralın o objeyi engellediğinden emin olup kopyalayın. Daha sonra filtreyi kopyalayıp başına @@ ekleyin. Daha sonra bunu filtrelerim altına kaydedin. Kaynak: https://help.adblockplus.org/hc/en-us/articles/360062733293-How-to-write-filters#allowlist
Ragnar dedi: Nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Öğrenip kendim yapmak isterim. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp ögeyi engelleyi seçin, oradaki kuralın o objeyi engellediğinden emin olup kopyalayın. Daha sonra filtreyi kopyalayıp başına @@ ekleyin. Daha sonra bunu filtrelerim altına kaydedin. Kaynak: https://help.adblockplus.org/hc/en-us/articles/360062733293-How-to-write-filters#allowlist