kalempiliyakis
Başarılı
Bende de neredeyse hepsi köklenmiş halde. Çok sorun oluyor akışta. Kilitlendiği anda alternatif aramak durumunda kalıyorum. Örneğin ödemede Bitdefender Safepay açıyorum ama bilmiyorum ne kadar güvenlidirHepsini kokluyorum, bir tek Hepsiburada'da sorun oluyor bende onun disinda hicbir sorun yok. Bir site sorun cikartiyorsa direkt Ctrl + W yapistiriyorum.
Hard. Sitelerde butonlar bile kayboluyorMedium mu yoksa Hard Mode mu kullanıyorsunuz?
Hard Mode resmen kullanılamaz yapıyor ama Medium Mode zamanla mükemmel bir hâle geliyor.
Bütün filtreleri açtığım ve normal stok haliyle kullandığım tecrübemi paylaşırsam evet bazı siteler bozulabiliyor, eksik yükleniyor ve daha fark edemediğimiz sorunlarda oluyor. Bence stok hali yeterli olur, en fazla userscript eklenebilir, örneğin Twitch reklamları için vs. onun dışında %90 yeterli oluyor sadece uBlock Origin ile. Diğer eklentilerim ise Privacy Badger, I don't care about cookies, ClearURL.
I don't care about cookies ve ClearURL için hem çok eleştiri var hem de uBlock Origin varken lüzum yok deniyor. Ama manuel bir ayarlama olduğu için optimumu aşıyor bence. PopUpOFF'u da inceliyorum. Teşekkür ederim.Bu konuda bunu öneriyorum yararlı olabilir: PopUpOFF - Popup and overlay blocker
Ben varsayılan halinin bile çok faydalı olduğunu düşünüyorum ama ekstra seçeneklere de ihtiyaç var bence.
Popup için Idontcareaboutcookies eklentisini kaldırıp, filtrelerden Adguard Popup Overlays seçeneğini açtım sadece. Cookie uyarıları gitti ama yanında başka şeylerde götürdü. Demek ki dengelemede sorunlar olabiliyor. Ben de aslında konuyu bu optimizasyonu yakalayabilmek üzerine tartışalım diye açtım. Birisi çıkıp eklenti önerdi örneğin. Öteki de engelleme olursa o siteyi kullanmiyorum dedi. Öteki de az önce kendi ayarlarını paylaştı. Bu tepeden bakan tavra gerek yok bence. Yine de teşekkür ederim katkınız için.Ayarlar gayet açık. Ne istiyorsam onu seçiyorum ve onu yapıyor. Gidip tüm popup'ları kapat derseniz tabii ki de banka ödemesinde açılması gereken popup'ı engeller. Ne yaptığınızı bildiğiniz sürece gayet güzel.
YouTube reklamlarını engellemek için mi yazıldı acaba bu filtre?Bütün filtreler açık halde kullanıyorum. Ayrıca filtrelerim kısmına şunu ekliyorum:
...