Detaylar
Kim cevapladı?noby
Uzman
Sırf denemek için uBOL kurdum. Hiç ellemedim bile. Ana sayfada yer kaplayan reklam yok. Video açınca sağda çıkan reklam yok. Video başı reklam da yok. 10 video gezdim, hala çıkmadı.
Aynı şeyi eklenti kapalıyken deneyince üçünde de reklam var.
Eklenti ayarlarını sıfırlayın veya kaydedip sıfırdan kurun. Subredditte thread açabilirsiniz. En iyi yardımı orada alırsınız.
Belki YouTube yeni bir şeyler deniyordur ve A/B testine yakalanmışsınızdır.
Chrome'da uBlock Origin hala çalıştırılabiliyor.
İlk bu sorunlar çıktığında direkt Brave kullanmaya başladım. Bende Bitwarden bile çalışmıyordu.
- Makaleler
- 3
Bunu deneyebilirsiniz. İlk engellendiği zaman ben zorla aktive edip kullanmaya devam etmiştim, sonradan da yüklenebiliyordur herhalde
O tek başına yeterli değil. 140 sürümü yayınlandı, bu da gerekiyor.
25457
Uzman
Edge kullanıyorum.Normal Chrome kullanıyorsan onlar YouTube reklamlarını engellemiyor.
- Makaleler
- 1
Lite'ı katı moda alıp dene.
25457
Uzman
Eklenti ayarlarını sıfırlayın veya kaydedip sıfırdan kurun. Subredditte thread açabilirsiniz. En iyi yardımı orada alırsınız.
Belki YouTube yeni bir şeyler deniyordur ve A/B testine yakalanmışsınızdır.
Kapsamlı moddan normale alınca düzeldi.
Katı moddaydı zaten.
- Makaleler
- 14
Ben defalarca reklam engelleyemediğine şahit oldum. Şu anda onu stabil saymak doğru olmaz. Şu anda da kurulu. Techolay dışında kullanıyorum. Ancak mesela şu anda YouTube'ye girsem, reklam görüp görmeyeceğimi bilmiyorum.Sırf denemek için uBOL kurdum. Hiç ellemedim bile. Ana sayfada yer kaplayan reklam yok. Video açınca sağda çıkan reklam yok. Video başı reklam da yok. 10 video gezdim, hala çıkmadı.
Manifest V3'den sonra uBlock Origin konusu çok üzdü. Microsoft Edge'de sanırım hâlen stabil çalışıyor. Ancak aynısını Google Chrome için söyleyemem.