meraklıadam
Üyecik
Reklam engelleyici den verim almak istiyorsanız brave tarayıcı kullanın onun reklam engelleyicisi tarayıcıya gömülü olduğu için manifest kısıtlamalarından etkilenmiyor.
Telemetri çok fazla onda. Lite olan genel kapsamlı bir koruma da sağlamıyor Origin'e göre.O hâlde Chrome'da kalıp, uBlock Origin Lite kullanmaya devam edeceğim gibi duruyor. Yorumunuz için teşekkürler.
gemini.google
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Detaylı bir şekilde ilgileneceğim.Bence AdGuard şaşırtıcı derecede iyi bir performans sergiliyor. Ben de şu anda Chrome'da AdGuard kullanıyorum ve YouTube'da bile çoğu zaman başarılı. Reklam engelleyici algılayan sitelerde bile, diğer tarayıcılarda uBlock Origin ve Brave ile denediğimde de aynı durumla karşılaştım, bu yüzden sorun AdGuard'a özgü değil. Şu an için Chrome için en iyi seçenek olduğunu söyleyebilirim, gayet yeterli bir engelleme sağlıyor.
Eğer özel bir gizlilik endişeniz yoksa, Chrome'dan başka bir tarayıcıya geçmek için en kötü zamanlardan birindeyiz. Belki bilmiyorsunuz ama çoğu ülkede Chrome'a Gemini entegrasyonu getirildi. Gözlemlediğim kadarıyla sadece Avrupa Ekonomik Alanı ülkelerinde (yani Türkiye'de de) aktif değil. Bu yıl içinde Türkiye'de de etkinleştirilmesini beklediğim için ben de Chrome'a geri döndüm.
![]()
Gemini dans Chrome : un assistant IA directement dans votre navigateur
Profitez de l'aide de l'IA avec Gemini dans Chrome. Comprenez mieux, travaillez plus vite et trouvez facilement de nouvelles idées sur n'importe quelle page Web.gemini.google
Not: Adguard geçeceksiniz ayarlarını kurcalayın, varsayılan ayarları yeterli gelmiyor.