Format atmadan önce böyle bir şey yoktu. Formattan sonra yaşamaya başladım. Dün de herhangi bir şey yoktu bugün oldu. uBlock Origin'in aracı ile seçip kaldırmaya çalışıyorum engel kalkmıyor da. Bunu nasıl çözerim?
Format atmadan önce böyle bir şey yoktu. Formattan sonra yaşamaya başladım. Dün de herhangi bir şey yoktu bugün oldu. uBlock Origin'in aracı ile seçip kaldırmaya çalışıyorum engel kalkmıyor da. Bunu nasıl çözerim?
Google Chrome... Muhtemelen Mozilla Firefox kullanırsanız böyle bir sorun yaşamayacaksınız. Bir de YouTube açıkken uBlock Origin eklentisine tıklayıp "Bu sitede bir sorun bildir" butonuna basın. Rapor gönderebilirsiniz buradan.
Orada "Veritabanını güncelle" seçeneğini de bir deneyin. Bazen arada böyle olabilir YouTube'un yeni politikaları yüzünden. Ancak sonradan (Genellikle uzun bir zaman geçmeden) yazılımın geliştiricisi bunu düzeltiyor.
Google Chrome... Muhtemelen Mozilla Firefox kullanırsanız böyle bir sorun yaşamayacaksınız. Bir de YouTube açıkken uBlock Origin eklentisine tıklayıp "bu sitede bir sorun bildir" butonuna basın.
Orada "veritabanını güncelle" seçeneğini de bir deneyin. Bazen arada böyle olabilir YouTube'un yeni politikaları yüzünden. Ancak sonradan (genellikle uzun bir zaman geçmeden) yazılımın geliştiricisi bunu düzeltiyor.
@Koneko Toujou, Chromium tabanlı tarayıcıların "Google Chrome" gibi gözükme sorunu bu forumda da var sanırım Dediğiniz gibi Chromium tabanlı olduğu için çok bir fark yok.