Size sorunlu demiyorum. Sorunu yaşayan sizsiniz, size özel bir durum. Atıyorum YouTube'un canı sıkılıp sizi seçmiştir, çerez sıfırlasanız geçecektir.
Force update sayfasını kullanmadıysanız bu güncellemeyi alıp almadığınızla işe başlayabilirsiniz. Güncel değilse elle güncellemenin her zaman çalışmadığına kanıt olur. Üstüne bu da var mış nispeten yakın zamanlı.
Ublock Origin sorun bildir kısmından filtreleri güncelleyin.
Ben Edge sorun yaşamıyorum. YT Premium kullandığımdan gizli sekmede denedim. Ama Win11 optimize eden şu araçta, V2 eklentileri için bir ayar var. Dün onu da açmıştım. İstiyorsanız o ayarı da deneyebilirsiniz. Windows 10 için de çalışıyor.
Size sorunlu demiyorum. Sorunu yaşayan sizsiniz, size özel bir durum. Atıyorum YouTube'un canı sıkılıp sizi seçmiştir, çerez sıfırlasanız geçecektir.
Force Update sayfasını kullanmadıysanız bu güncellemeyi alıp almadığınızla işe başlayabilirsiniz. Güncel değilse elle güncellemenin her zaman çalışmadığına kanıt olur. Üstüne bu da var mış nispeten yakın zamanlı.
Ben Edge sorun yaşamıyorum. YT premium kullandığımdan gizli sekmede denedim. Ama Windows 11 optimize eden şu araçta, V2 eklentileri için bir ayar var. Dün onu da açmıştım. İstiyorsanız o ayarı da deneyebilirsiniz. Windows 10 için de çalışıyor.
Ama Win11 optimize eden şu araçta, V2 eklentileri için bir ayar var. Dün onu da açmıştım. İstiyorsanız o ayarı da deneyebilirsiniz. Windows 10 için de çalışıyor.
Format atmadan önce böyle bir şey yoktu. Formattan sonra yaşamaya başladım. Dün de herhangi bir şey yoktu bugün oldu. uBlock Origin'in aracı ile seçip kaldırmaya çalışıyorum engel kalkmıyor da. Bunu nasıl çözerim?
Format atmadan önce böyle bir şey yoktu. Formattan sonra yaşamaya başladım. Dün de herhangi bir şey yoktu bugün oldu. uBlock Origin'in aracı ile seçip kaldırmaya çalışıyorum engel kalkmıyor da. Bunu nasıl çözerim?