Koneko Toujou
Üstün
Format atmadan önce böyle bir şey yoktu. Formattan sonra yaşamaya başladım. Dün de herhangi bir şey yoktu bugün oldu. uBlock Origin'in aracı ile seçip kaldırmaya çalışıyorum engel kalkmıyor da. Bunu nasıl çözerim?
Hocam uBlock Origin'i YouTube sayfasında kapatın direkt. Sonra tekrar açarsınız.
Bende de böyle hocam ama ben format atmadım.Format atmadan önce böyle bir şey yoktu. Formattan sonra yaşamaya başladım. Dün de herhangi bir şey yoktu bugün oldu. uBlock Origin'in aracı ile seçip kaldırmaya çalışıyorum engel kalkmıyor da. Bunu nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 108775
Hocam kapatın. Dediğim gibi sonra açın. Düzeliyor.
Google Chrome... Muhtemelen Mozilla Firefox kullanırsanız böyle bir sorun yaşamayacaksınız. Bir de YouTube açıkken uBlock Origin eklentisine tıklayıp "bu sitede bir sorun bildir" butonuna basın.
Eki Görüntüle 108776
Orada "veritabanını güncelle" seçeneğini de bir deneyin. Bazen arada böyle olabilir YouTube'un yeni politikaları yüzünden. Ancak sonradan (genellikle uzun bir zaman geçmeden) yazılımın geliştiricisi bunu düzeltiyor.
Hocam kapatın. Dediğim gibi sonra açın. Düzeliyor.
Valla bende hiçbir sıkıntı yok. Kullanıyorum sıkıntısız. Ekran görüntüsü de atabilirim.Genel bir güncelleme geldi o zaman. uBlock Origin de güncellenene kadar bekleyeceğiz galiba o zaman.
Ecosiaama sonuçta Chromium tabanlı.
Olmadı.