Hydra Yetkin Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 548 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 212 3 Nisan 2024 #11 DefenderNinja dedi: Siteyi VirusTotal'de arattım. sonuç: Eki Görüntüle 32082 Neden böyle uyarı veriyor peki? Genişletmek için tıkla... SCUMWARE'ı biliyorum. Onların veri tabanını kullanıyorum.
DefenderNinja dedi: Siteyi VirusTotal'de arattım. sonuç: Eki Görüntüle 32082 Neden böyle uyarı veriyor peki? Genişletmek için tıkla... SCUMWARE'ı biliyorum. Onların veri tabanını kullanıyorum.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.304 3 Nisan 2024 #12 DefenderNinja dedi: Tamam, ben de uzak duracağım ama Avira kursam mı sence? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, ESET, BitDefender, Norton gibi çözümler daha kaliteli koruma sağlar.
DefenderNinja dedi: Tamam, ben de uzak duracağım ama Avira kursam mı sence? Genişletmek için tıkla... Kaspersky, ESET, BitDefender, Norton gibi çözümler daha kaliteli koruma sağlar.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 7 Mayıs 2024 #13 Recep Baltaş dedi: Avast'n kalitesizliğini göz önünde bulundurunca çok da haksız sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Abi yanlış anlama ama bu uBlock kendi sitesinde de uyarı vermişti. Yani uBlock Origin çok false positive veren ama iyi reklam engelleyen bir program. Son düzenleme: 7 Mayıs 2024
Recep Baltaş dedi: Avast'n kalitesizliğini göz önünde bulundurunca çok da haksız sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Abi yanlış anlama ama bu uBlock kendi sitesinde de uyarı vermişti. Yani uBlock Origin çok false positive veren ama iyi reklam engelleyen bir program.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.139 Makaleler 5 Çözümler 22 Beğeniler 5.304 8 Mayıs 2024 #14 Uyuyan Sincap dedi: Abi yanlış anlama ama bu uBlock kendi sitesinde de uyarı vermişti. Yani uBlock Origin çok false positive veren ama iyi reklam engelleyen bir program. Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşın attığı ekran görüntüsüne göre engelleyen uBlock Origin değil, EasyList. EasyList'in kara listesinde olduğu için engellenmiş.
Uyuyan Sincap dedi: Abi yanlış anlama ama bu uBlock kendi sitesinde de uyarı vermişti. Yani uBlock Origin çok false positive veren ama iyi reklam engelleyen bir program. Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşın attığı ekran görüntüsüne göre engelleyen uBlock Origin değil, EasyList. EasyList'in kara listesinde olduğu için engellenmiş.