KS KS Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.749 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.784 Yer Türkiye 21 Mart 2024 #11 sbbo dedi: Proxy ve DNS ayarlarını da kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl olmalılar hocam?
sbbo dedi: Proxy ve DNS ayarlarını da kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl olmalılar hocam?
sbbo Yetkin Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 840 Çözümler 4 Beğeniler 1.408 Yer Windhelm 21 Mart 2024 #12 Yedeklemeyi günlük mü haftalık mı alıyorsun? Dün işlemden önce yedeklemen mevcut ise dünkü sürüme geç
Yedeklemeyi günlük mü haftalık mı alıyorsun? Dün işlemden önce yedeklemen mevcut ise dünkü sürüme geç
KS KS Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.749 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.784 Yer Türkiye 21 Mart 2024 #13 sbbo dedi: Yedeklemeyi günlük mü haftalık mı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Almıyorum. sbbo dedi: Yedeklemeyi günlük mü haftalık mı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha yeni açtım forumu hiç yedekleme yapmadım.
sbbo dedi: Yedeklemeyi günlük mü haftalık mı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Almıyorum. sbbo dedi: Yedeklemeyi günlük mü haftalık mı alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha yeni açtım forumu hiç yedekleme yapmadım.