O bari tanıdık mı? Genellikle bir uygulama yüklemek için kendi kodunu bulamıyorum maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?Qilin
Uzman
Anlayamadım hocam.O bari tanıdık mı? Genellikle bir uygulama yüklemek için kendi kodunu bulamıyorum maalesef.
sudo rm /etc/apt/sources.list.d/ubuntu.sources.curtin.orig
sudo ubuntu-drivers install nvidia:550 veya sudo apt install nvidia-driver-550 nvidia-dkms-550
Ve nvidia-smi çıktısını paylaşın.
Uygulama yüklemek için sudo apt-get install packagename şeklinde uygulama isimleri için ubuntu un ve diğer tüm dağıtımları packages sitesi var. Oradan bakabilirsin.O bari tanıdık mı? Genellikle bir uygulama yüklemek için kendi kodunu bulamıyorum maalesef.
Son düzenleme:
Anlayamadım hocam.
Sudo rm /etc/apt/sources.list.d/ubuntu.sources.curtin.orig
Sudo Ubuntu-drivers install NVIDIA: 550 veya sudo apt install NVIDIA-driver-550 NVIDIA-DKMS-550
Ve NVIDIA-smi çıktısını paylaşın.
Uygulama yüklemek için sudo apt-get install packagename şeklinde uygulama isimleri için Ubuntu'un ve diğer tüm dağıtımları packages sitesi var. Oradan bakabilirsin.
Reboot ta yaptım.
Qilin
Uzman
Bundan önceki komutta hata verdi mi veya bir çıktı verdi mi?
Bundan önceki komutta hata verdi mi veya bir çıktı verdi mi?
Çıktı vermedi sadece yüklendi dedi o kadar.
Qilin
Uzman
Ek sürücüler uygulamasında nvidia driverı gözüküyor mu? Gözüküyorsa ve nouveau ise black liste alıp deneyelim.
hayır
Ek sürücüler uygulamasında nvidia driverı gözüküyor mu? Gözüküyorsa ve nouveau ise black liste alıp deneyelim.
Qilin
Uzman
Hata veya başka çıktı vermiyorsa yapacak bir şey yok hocam. Kullanmak istersen cachy kullan, en azından ubuntu gibi sorunlu olmaz.