hovarda Üstün Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 872 Beğeniler 315 Yer Samsun 20 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar VDS sunucum var ve VMware'de Ubuntu server kurup VDS sunucusunun açık portlarından faydalanıp local serverı dış dünya ile iletişim kurmasını istiyorum bunu nasıl yaparım? Google'e arattım ama biraz kaşırık geldi.
Arkadaşlar VDS sunucum var ve VMware'de Ubuntu server kurup VDS sunucusunun açık portlarından faydalanıp local serverı dış dünya ile iletişim kurmasını istiyorum bunu nasıl yaparım? Google'e arattım ama biraz kaşırık geldi.
2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 24 Kasım 2024 #11 hovarda dedi: VMware? Genişletmek için tıkla... VDS'ler de sanal sunucu demek o yüzden dedim. Genelde VMware üzerinden açıp satıyorlar VDS'leri. Nadir QEMU kullanan var. Artı 0 Eksi
hovarda dedi: VMware? Genişletmek için tıkla... VDS'ler de sanal sunucu demek o yüzden dedim. Genelde VMware üzerinden açıp satıyorlar VDS'leri. Nadir QEMU kullanan var.
Ege2 Çalışkan Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 8 Yer Turkey 18 Aralık 2024 #12 Tailscale kullanın. Artı 0 Eksi