Rüzgar Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 20 20 Temmuz 2024 #1 Recep Baltaş'ın rehberiyle kurduğum Ubuntu'yu. Mac'e nasıl geçeceğimi kestiremedim fakat. Şu an direkt Ubuntu açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Recep Baltaş'ın rehberiyle kurduğum Ubuntu'yu. Mac'e nasıl geçeceğimi kestiremedim fakat. Şu an direkt Ubuntu açılıyor.
Çözüm Cruslan 20 Temmuz 2024 Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım. Mac için başlatma tuş birleşimleri - Apple Destek (TR) Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin. support.apple.com
Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım. Mac için başlatma tuş birleşimleri - Apple Destek (TR) Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin. support.apple.com
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.734 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.816 20 Temmuz 2024 #2 Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım. Mac için başlatma tuş birleşimleri - Apple Destek (TR) Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin. support.apple.com Artı 0 Eksi Çözüm
Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım. Mac için başlatma tuş birleşimleri - Apple Destek (TR) Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin. support.apple.com
KS KS Rüzgar Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 20 20 Temmuz 2024 #3 Cruslan dedi: Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım. Mac için başlatma tuş birleşimleri - Apple Destek (TR) Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin. support.apple.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım. Mac için başlatma tuş birleşimleri - Apple Destek (TR) Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin. support.apple.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.734 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.816 20 Temmuz 2024 #4 Rüzgar dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bootloader'de çıkıyor mu? Silmediyseniz macOS'u görebilmen lazım. Recep Baltaş'ın rehberinin detaylarını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Rüzgar dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bootloader'de çıkıyor mu? Silmediyseniz macOS'u görebilmen lazım. Recep Baltaş'ın rehberinin detaylarını bilmiyorum.
KS KS Rüzgar Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 20 20 Temmuz 2024 #5 Cruslan dedi: Bootloader'de çıkıyor mu? Silmediyseniz macOS'u görebilmen lazım. Recep Baltaş'ın rehberinin detaylarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çıktı ve geçtim Mac'e. Evet. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Bootloader'de çıkıyor mu? Silmediyseniz macOS'u görebilmen lazım. Recep Baltaş'ın rehberinin detaylarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çıktı ve geçtim Mac'e. Evet.