Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım.
support.apple.com
Mac için başlatma tuş birleşimleri - Apple Destek (TR)
Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin.
- Makaleler
- 4
Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım.
support.apple.com
Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin.
Rüzgar
Başarılı
Teşekkürler.Güç tuşuna uzun süre basarsanız bilgisayar kapalıyken bootloader açılıyormuş, oradan seçebilmen lazım.
Başlatma sırasında bir veya birden fazla tuşu basılı tutarak erişebileceğiniz Mac özellikleri ve araçları hakkında bilgi edinin.support.apple.com
- Makaleler
- 4
Bootloader'de çıkıyor mu? Silmediyseniz macOS'u görebilmen lazım. Recep Baltaş'ın rehberinin detaylarını bilmiyorum.
Rüzgar
Başarılı
Çıktı ve geçtim Mac'e. Evet.Bootloader'de çıkıyor mu? Silmediyseniz macOS'u görebilmen lazım. Recep Baltaş'ın rehberinin detaylarını bilmiyorum.