Kadiriniz

Uzman
Ubuntu'dan farklı bir işletim sistemine geçmem maalesef ki "şu anlık" mümkün de değil, her türlü videoyu, makaleyi izledim.
Belki de her şeyi yaptım. Ancak, bir türlü VPN kuramadım. Discord gibi uygulamalara giremiyorum ve Opera'nın VPN'ini kullanmak zorunda kalıyorum. Görsel paylaşamıyor, yayın açamıyorum Discord'da. Bana yardım eder misiniz?

systemd-resolved türevi bir şeylerden bahsediyor hocam, ne olduğunu anlayamadım. Bu kodları Terminal'e mi yazmalıyım? Google Chrome yazılımına, DNS'lerini kurdum da; direk PC'ye kurmak istiyorum bunu.

Flatpak'ı kurup, Proton kurmamı mı istiyorsunuz? Deneyeyim.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'ubuntu.sources.curtin.orig' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
Flatpak, zaten en yeni sürümündeymiş.

Son düzenleme:
Tarayıcına AdGuard VPN eklentisi kur hesap aç az bir miktar kota veriyor, oradan VPN açıp Proton VPN'in sitesine gir. Oradan. Deb paketini indir kur. [Proton VPN'in sitesi de yasaklı devletimiz sağ olsun :D (!)]

Ubuntu'dan farklı bir işletim sistemine geçmem maalesef ki "şu anlık" mümkün de değil, her türlü videoyu, makaleyi izledim.
Belki de her şeyi yaptım. Ancak, bir türlü VPN kuramadım. Discord gibi uygulamalara giremiyorum ve Opera'nın VPN'ini kullanmak zorunda kalıyorum. Görsel paylaşamıyor, yayın açamıyorum Discord'da. Bana yardım eder misiniz?

Zapret kursana :D