Üç büyükler sizce kimleri transfer etmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 174
  • Etiketler Etiketler
    sizce transfer

SF26

Üstün
Beşiktaş'la başlamış olayım; kaleci, stoper, sol bek, iki sol açık ve bir tane baba santrfor lazım. Şöyle bir liste hazırladım: Igor Diveev, Summerville, Mason-Clark, Caspar Jander, Flynn Downes, Jack Clarke, Osame Sahraoui ve yaş kontenjanıyla Tobias Slotsager.

Baba santrfor olarak hocanın eski öğrencisi Vlahovic ve bir diğer eski öğrencisi Orsolini'yi almalıyız. Kaleci olarak Maarten Vandevoordt olabilir ama çok pahalıya patlayabilir, o yüzden Chevalier satın alma opsiyonlu şekilde kiralanmalı diye düşünüyorum. Aynı şekilde Gonçalo Ramos ve Kang-in Lee PSG'den ayrılacağı için onlara da bakılabilir.

Fener'e bir tane geriden oyun kurulumunda sirti donuk top cikarabilecek 6, 2 tane iyi bir tane rotasyon toplamda 3 stoper, bir sag bek, bir sag kanat, 2 forvet ve kaleci lazim.

Fener'e öncelikle bir teknik direktör gelmeli. Transferlerden çok bunu konuşuyor olmalıyız ama herkes transfer konuşuyor.

Galatasaray'da; orta sahaya Muhammed Damar, Can Uzun, Ismael Saibari veya zor bir ihtimalle Bruno Fernandes olabilir. Stoper van Dijk veya Manuel Ugarte. Icardi yerine forvet yedeği Jhon Duran olabilir. Bir de kanata Rafael Leao ile Leonardo Trossard konuşuluyor. Ama bence Leroy Sane ile Barış Alper veya Yunus Akgün kanat bölgesine yeterli.

Fernandes/VvD/Ugarte gibi profillere sıkacağın para tek sezonda 150 milyon Euro civarı, hangi parayla sıkıcan o parayı? Duran'ın mental sorunları varken alınmaz, Leao zaten ayrı bir mentali patlak. Trossard'ın tek seferdeki masrafı ortalama 45 milyon Euro sana en az.
Anlamıyorum bir CL ve 2 milyon şampiyonluk primi olan ligte nasıl 150-200 milyonluk transferleri konuşabiliyorsunuz?

Fener'e öncelikle bir teknik direktör gelmeli. Transferlerden çok bunu konuşuyor olmalıyız ama herkes transfer konuşuyor.
Tedesco'yu yemeseler iyiydi.

Üç büyükler değil de bizim Romulo gibi bir forvet bulmamız lazım.

Şuradaki transferlerin imkânsızlıklarını hızlıca açıklayayım; Bruno Fernandes bu sezon kariyer sezonlarından birini oynadı, kontratı uzatılacak ve geçen sezondan beri gelen tüm teklifleri reddetti(Araplar 9 haneli maaşlar önerdi.). ManU kontratı yenilendikten sonra satmak istese bile -ki istemez- kapıyı en az 110-120 milyon Pound'la açacak, hadi diyelim 85 milyon Euro'ya el sıkıştın -Pound da demiyorum- Fernandes'e en az 25-30 milyonluk teklif yapacaksın ve imza parası vs. ile sana sezon başında yaklaşık 110-120 milyon Euro'ya yakın masraf yaptırır.
VvD'ye geliyorum, Liverpool ile 25 milyon Euro'da mutabık kalıp anlaşmayı yaptın. VvD'ye imza parası olarak 20 milyonu kafadan sıktın, maaş olarak net 18.2 milyon Pound kazanıyor yani 21 milyon Euro. Sen bu adamı 25 milyonda ikna etsen tekte yapacağın bir ödeme 45 milyon oldu. Fernandes'le beraber şu an etti sana 155 milyon Euro yaptı. Ugarte'yi kiralık aldın, maaşı ve gerekli bonuslarla 10 milyonluk ödeme yapsan 165 milyon Euro yapar. Trossard'ı da ekledim 45 milyon olarak, onunla beraber 210 milyon Euro yapıyor. Daha maaş hesabına girmedim, maaşlarla beraber 1 senedeki total masrafın 265 milyon Euro yapıyor. Takımda Osimhen/Sane/Torreira gibi 3 yüksek maaş alan oyuncun da var(35-40 milyon Euro'luk maaş hacimleri var yıllık.) Sadece yeni transferler ve Osi/Sane/Torreira ile 300 milyona dayandın. Neyle ödemeyi düşünüyorsunuz Galatasaraylı kardeşlerim?

Üç büyükler değil de bizim Romulo gibi bir forvet bulmamız lazım.
Romulo gibi forveti arayamaz 3 büyükler, sebebi çok basit: 'Baba santrfor alma zorunluluğu'.

Bu arada atlamışım; Can Uzun Bayern'e gidebilir, konuşulan fiyatlar 50 milyon Euro civarı. Saibari daha yeni şampiyon oldu PSV ile, ayrılmaz ki ayrılsa bile 80'den aşağıya bırakmazlar. Muhammed Damar için de 10 milyon Euro verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…