Uç kutusu koleksiyonum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TA1WSR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Cidden şaşırdım Ben direkt çöpe atıyorum kutuları garip geldi ama çok hoş

Osaka'yı severim, fakir dostu marka. Önceden bizim kırtasiye'de Magnum marka uç kutuları vardı, hep alırdım. Şimdi gelmiyor, galiba pahalı diye
Magnum tam F/P uç. Çok pahalı değil bu arada. En son 10 liraya aldım.

Pentel Ain Stein daha iyi Tombow vb. uçlardan. Biraz daha pahalı ancak fiyat farkına değiyor.
Pahalı olma sebebi 2B gibi yumuşak uçlarda bile çok az toz bırakması yoksa çok bir fark yok yazım hissiyatı açısından. Az toz bırakması kalemin özellikle fixed pipe kalemlerin daha az sıkıntı yaşaması anlamına geliyor. Bende şu an da o uçlardan kullanıyorum maliyeti çok yüksek özellikle 0.3 2B uçlarının birim maliyeti çok çok yüksek 15 ucun maliyeti 80 lira Amazon üzerinde 120 lira. Tabii piyasada başka 0.3 2B uç kolay kolay bulunmadığından hatta olmadığından alıyorum mecburen

@BLSP Tombow iyidir. Her yerde bulunmuyor orası ayrı. Resme bakınca ilk onu aradım hatta.
Yerel kırtasiyelerde satılıyor genelde tabii aynı fiyata yirmi dörtlü FC varken kimse dönüp bakmıyor ama arada ciddi bir yumuşaklık farkı var.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-01-15 at 22.03.31.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…