Selam. Uçak bakım teknisyenliği yazma gibi bir düşüncem var. Bir miktar araştırma yaptım. SHY-147 lisanslı üniversiteler ayrıcalıklı durumda. İngilizce eğitim vermesi sebebiyle de Atılım Üniversitesine yöneldim. Uçak bakım teknisyenliği hakkında bilgisi-deneyimi olanlar tavsiyelerini ve önerilerini aktarırlarsa memnun olurum. Ek olarak bu SHY-147 lisansı sadece 3-5 üniversitede mi var? Çünkü bir belgede diğer üniversitelerin de yetkisi olduğunu görmüştüm.
Detaylar
Kim cevapladı?Selam. Uçak bakım teknisyenliği yazma gibi bir düşüncem var. Bir miktar araştırma yaptım. SHY-147 lisanslı üniversiteler ayrıcalıklı durumda. İngilizce eğitim vermesi sebebiyle de atılım üniversitesine yöneldim. Uçak bakım teknisyenliği hakkında bilgisi-deneyimi olanlar tavsiyelerini ve önerilerini aktarırlarsa memnun olurum. Ek olarak bu SHY-147 lisansı sadece 3-5 üniversitede mi var? Çünkü bir belgede diğer üniversitelerin de yetkisi olduğunu görmüştüm.
Atılım Üniversitesi'nde gövde motor okuyorum, ona göre sorularını cevaplayabilirim.
SHT-147 lisansı olan okulları burada görebilirsin. Her 147 lisansı aynı değildir, A1-A2-B1-B2 kategorilerine ayrılır.
Son düzenleme:
Atılım Üniversitesi'nde gövde motor okuyorum, ona göre sorularını cevaplayabilirim.
SHT-147 lisansı olan okulları burada görebilirsin. Her 147 lisansı aynı değildir, A1-A2-B1-B2 kategorilerine ayrılır.
Hocam kaçıncı sınıftınız ona göre soru sorayım.
Kişinin kaçıncı sınıf olduğuna göre mi soru seçiyorsun? Havacılıkta kimse sana kaçıncı sınıfsın diye sormuyor, ne biliyorsun diye soruyor.
Bu iletişimsizlik ile teknisyen olmaya kalkma, ileride büyük sorunlar olur birine söylemeye üşenirsin insanların hayatını mahvedersin.
Son düzenleme:
Kişinin kaçıncı sınıf olduğuna göre mi soru seçiyorsun? Havacılıkta kimse sana kaçıncı sınıfsın diye sormuyor, ne biliyorsun diye soruyor.
Bu iletişimsizlik ile teknisyen olmaya kalkma, ileride büyük sorunlar olur birine söylemeye üşenirsin insanların hayatını mahvedersin.
Evet kaçıncı sınıf olduğuna göre soru seçiyorum. Biraz düşünen bir insan 1. sınıf bir öğrenciyle 4. sınıf öğrencinin cevaplayabileceği soruların farklı olduğunu anlar. Örneğin 1. ya da 2. sınıf birisi iş-staj imkanları modül sınavları ve tip eğitimleri ile ilgili tecrübelerini çok aktarması muhtemel değil. Aynı şekilde 1. ya da 2. sınıfta olan birisi Atılım Üniversitesi'nin anlaşmalı olduğu eğitim yerleriyle ilgili bir bilgisi de olmayacak. Örenğin THY ve mytechnıc ile ilgili olan iş birliği hakkında bir bilgi veremeyecek. Lablar hakkında kısıtlı bilgi sahibi olacak. Mühendisliklerle ortak olan teknik derslerle ilgili olan sorularımı da cevpsız bırakacak. Dolayısıyla tekrar cevaplıyorum evet sınıf önemli. Ek olarak iletişim yeteneğimi buradan yorumlaman da ayrıca güldürdü. Birisini umursamamak ne zamandır iletişimsizlik olmuş? Yanlış duymadın umursamadım. Bana "kişinin kaçıncı sınıf olduğuna göre mi soru seçiyorsun? Havacılıkta kimse sana kaçıncı sınıfsın diye sormuyor, ne biliyorsun diye soruyor." şeklince cevap veren birisinden alacağım bilginin çok da bir önemi olmayacak. Son olarak senin "bu iletişimsizlik ile teknisyen olmaya kalkma, ileride büyük sorunlar olur birine söylemeye üşenirsin insanların hayatını mahvedersin." tavsiyene karşılık bir tavsiye vereyim. Üniversite sınavına hazırlanan insanlara böyle güzel ve iyi niyetli (insani) önerilerde bulunma. Dün açık olan profil detaylarını da bugün gizlemişsin. Bu denk gelişi biraz garipsedim açıkçası. Üniversitede bulunmak gibi bir şüphen mi oluştu?
Okumaya üşendim. Umursamadığın bir şeye bu kadar uzun paragraf yazıp açıklama yapmak zorunda hissetmen üzücü. Senden havacı olmaz demekte ne kadar haklı olduğumu bir kez daha kanıtladın. Bu umursamazlıkla meslek hayatında ne hataları umursamazsın daha kim bilir.
Okumaya üşendim. Umursamadığın bir şeye bu kadar uzun paragraf yazıp açıklama yapmak zorunda hissetmen üzücü. Senden havacı olmaz demekte ne kadar haklı olduğumu bir kez daha kanıtladın. Bu umursamazlıkla meslek hayatında ne hataları umursamazsın daha kim bilir.
Eğer ders notlarını da böyle atlıyorsan benim yaşayacağımı sandığın şeyleri kendin yaşayacaksın. Benden sana tavsiye insanların hayatlarını karartma derslerini ciddiye al.
Benim derslerimi nasıl geçtiğim aldığım notlarda zaten yazıyor. Üniversiteye hazırlanıp bölümle ilgili soru soran, buraya gelen bir insana saygı duymayıp 'kaçıncı sınıfsın' diye sınıf soran, sonra da 'umursamadım' diye rol uyduran sensin. Sırf burada altta kalmamak için konuyu çocuk gibi ders notuna bağlayacak kadar çaresiz kalmışsın. Sorduğun adama saygın yoksa bu mesleğe de saygın yoktur. Bu kibrinle ve bu vizyonsuzluğunla yarın öbür gün hangarda asıl sen milletin hayatını yakarsın, hadi şimdi sessizce işine bak.
Benim derslerimi nasıl geçtiğim aldığım notlarda zaten yazıyor. Üniversiteye hazırlanıp bölümle ilgili soru soran, buraya gelen bir insana saygı duymayıp 'kaçıncı sınıfsın' diye sınıf soran, sonra da 'umursamadım' diye rol uyduran sensin. Sırf burada altta kalmamak için konuyu çocuk gibi ders notuna bağlayacak kadar çaresiz kalmışsın. Sorduğun adama saygın yoksa bu mesleğe de saygın yoktur. Bu kibrinle ve bu vizyonsuzluğunla yarın öbür gün hangarda asıl sen milletin hayatını yakarsın, hadi şimdi sessizce işine bak.
Sanki bu sektörde 20 yıllık tecrübeye sahipmiş gibi insanlara bu mesleği seçersen insanların hayatını karartırsın gibi bir cümleyi kurmaktır asıl kibir. Dediğim gibi seni umursamıyorum. Umarım gelecekte insanların hayatlarını karartacak hatalar yapmazsın. Eğer aynı üniversitede olursak görüşmemek dileğiyle.
Hataları söylemek için 20 yıllık tecrübeye gerek yok, havacılığın ilk kuralı iletişimdir; bunu daha birinci sınıfta öğreniyoruz. 'Umursamıyorum' diye paragraf paragraf yazan da sensin, aynı okuldayız diye kaçacak yer arayan da. Merak etme, senin gibi kibrinden burnunun ucunu göremeyen, saygısız adamla benim de işim olmaz.Sanki bu sektörde 20 yıllık tecrübeye sahipmiş gibi insanlara bu mesleği seçersen insanların hayatını karartırsın gibi bir cümleyi kurmaktır asıl kibir. Dediğim gibi seni umursamıyorum. Umarım gelecekte insanların hayatlarını karartacak hatalar yapmazsın. Eğer aynı üniversitede olursak görüşmemek dileğiyle.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347