Uçağın sinyalinin kaybolmasından 1 saat önce yazmış son mesajını. İçler acısı bir durum maalesef. Başımız sağ olsun.

ama Türk askerinin altına verilen uçaktan taviz veriliyor, tasarruf yapılıyor.
Ancak bu mesajınızı doğru bulmadım. Henüz konuşmak için daha erken çünkü uçağın kara kutusu incelenmedi henuz. Yani uçağın neden düştüğü tam olarak bilinmiyor. Kara kutu incelenir de uçağın sistemlerinde bir problem çıkarsa (ki sanmiyorum çünkü uçağın bakımları en son Eylül ayında yapılmış) o zaman hakli çıkarsın.

Uçağın sinyalinin kaybolmasından 1 saat önce yazmış son mesajını. İçler acısı bir durum maalesef. Başımız sağ olsun.

Ancak bu mesajınızı doğru bulmadım. Henüz konuşmak için daha erken çünkü uçağın kara kutusu incelenmedi henuz. Yani uçağın neden düştüğü tam olarak bilinmiyor. Kara kutu incelenir de uçağın sistemlerinde bir problem çıkarsa (ki sanmiyorum çünkü uçağın bakımları en son eylül ayında yapılmış) o zaman hakli çıkarsın.

İncelendi diyelim. Bize vatandaşa bu bilgi verilir mi sanıyorsun? Deprem olduğu zaman bile ölen kişilerin sayısı saklanan bir ülkede yaşıyoruz. Uyandırıyım dedim.

İncelendi diyelim. Bize vatandaşa bu bilgi verilir mi sanıyorsun? Deprem olduğu zaman bile ölen kişilerin sayısı saklanan bir ülkede yaşıyoruz. Uyandırıyım dedim.
Verilir, verilmez orası ayrı. Henüz daha hiç bir şey belli değilken konuşmak için çok erken diyorum.