EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Matematik çözüyorum kalemim çok fazla kırılıyor. Ucu kırılmayan iyi bir uçlu kalem bakıyorum. 07 olması önemli. Bütçemde sınır yok en kullanışlı hangisiyse onu alacağım. Ayrıca kalemin yanında uç öneriniz varsa (Faber-Castell uç vb.) bekliyorum.
Uzun zaman önce bu kalemi aldım, matematik çözmedim ancak çok kullanışlı kalem.
Link
Ay bundan Allah muhafaza, denge noktasindan oturu catir catir kiriyor ve ic aksami da kepaze.Ayda 1 sinirden kalem kırardım uçları çok kırdıkları için en son paraya kıydım bunu aldım memnunum alüminyum sanırım soğukluk hissini seviyorum plastik kalemlere göre ağır tok ve dayanıklı gibi duruyor 3 aydır üzmedi.
Eski bir arkadas kullanir ve severdi, ben gereksiz pahali diye dusunuyorum fakat fena degildi ilk kullandigimda.
Rotring Rapid 0.5 üzerine tanımam.Matematik çözüyorum kalemim çok fazla kırılıyor. Ucu kırılmayan iyi bir uçlu kalem bakıyorum. 07 olması önemli. Bütçemde sınır yok en kullanışlı hangisiyse onu alacağım. Ayrıca kalemin yanında uç öneriniz varsa (Faber-Castell uç vb.) bekliyorum.
0.9 geçmek isterse https://www.amazon.com.tr/Faber-Cas...065ed7f159863814bd051dccd4aa1025&gad_source=40.9 kullanabilirsin. Ben de çok fazla kırardım, 0.9'a geçtiğimden beri hiç kırmıyorum.
Arkadaşımda bu var mış yazı yazarken pek rahat değil diyor.