Uçlu kalemim çalındı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demorlius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 433
  • Etiketler Etiketler
    kalem
@Demorlius, böyle durumlarda hakkınızı aramaktan korkmayın. Kim oluyor ki o? Gerekirse durumu ailenize de belirtin. Ailenizle birlikte gidin. Şaka yapmıyorum bir kalem için mi ailesiyle gidecek diyenler olabilir ancak eğer böyle rahat edecekseniz, arkanızda bir destek olacağı için durumu hocaya belirtmek daha kolay olur. Aynı şekilde o sticker olayını hocaya da söyleyin, biraz abartın da benim için manevi değeri yüksek bir kalemdi falan diye. Siz ne olursa olsun, sakin kalın, üslubunuzu sakın bozmayın bu yeter. Saygı çerçevesi içinde olduğunuz sürece hakkınızı aramaktan çekinmeyin.

Evet hocam doğru. Kalemde pahalıymış.

Benim profesyonel çizim kaleminiz rehber hocası dızlamıştı, deneme günü sırf kalemi geri almak için kalem falan getirmemiştim ve gidip kalemimi geri almıştım.
Benzer bir hareketi yapın, madem toplu dayanışma var, o dayanışmayı alttan indireceksiniz.

Ya da bu adama dönüşünüz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam gerçekten çok anlayışsız insanlar bence kesinlikle olay çıkarır ve ben olay çıkmasına falan çok üzülen biriyim.

Ben aileme anlattım. Annem kadın bir hocaya söylememi ve kadın hocanın ona nazikçe hırsızlığın kötü bir şey olduğunu anlatmasını söyledi. Kalemde gelir zaten dedi. Diğer türlü sert, göndermeli konuşarak o kişiyi yerin dibine indirebilecek bir hoca var. Kız kesinlikle karşı çıkacak. 20 kişilik sınıftaki kızlar dayanışma yapıp belki de ağlamak üzere olan kıza yardım edip beni dışlama ve haksız çıkarmaya oynayacaklar. Sizce ne yapmalıyım?

@Demorlius, dediğim gibi. Sanki 3-5 kafası çalışmayan ergenin lafı çok önemli de. Gerekirse sınıfın tamamı sizi dışlasın, siz kendi halinizde takılın zaten bu seneden sonra eğer meslek lisesinde okumuyorsanız EA, Sözel, Sayısal olarak ayrılacaksınız. Kadın hocaya söylenmeli erkek hocaya söylenmeli değil de daha çok hocaların karakteri gözlemlenmeli. Bazen erkek hocalar bu durumlara uygun olurken bazen de kadınlar oluyor. Siz hangi hocanın en iyi bu durumla ilgileneceğini düşünüyorsanız gidip ona söyleyin. Ancak isterseniz aynı zamanda kızı rencide etmemesini de rica edin hocaya. Her ne kadar lise ortamı analitik düşünemeyen, kafası basmayan, olgunluktan tamamen uzak insanlardan oluşsa da siz bu olgunluğu gösterin her zaman.

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sert olan hocamıza söylemeyi düşünüyorum o ne yapacağını iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…