SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Steam'de ne zamandan beri ücretsiz bilmiyorum arkadaşlar ama ben yeni fark ettim. Daha önce oynamadığınız bir oyun ise denemenizi öneririm. Optimizasyonu çoğu oyundan daha iyi. Sorun yaşadığım ekran kartında bile ip gibi frametime veriyordu. Oynanış kısmına gelirsek ciddi bir emek ve sabır istiyor. Karakter özellikleri ve mapleri kavradıktan sonra seveceğinizi düşünüyorum. Sadece benim yaptığım gibi gidip BF1, BF6 gibi oyunlarla kıyaslamayın. Hızlı vur geç tarzı bir oyun değil, strateji ve takım oyunu ön planda. Bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi algıları ve mekanikleri iyi olan oyuncuların becerebileceğini düşünüyorum bu oyunu, vurup kıran kişiler için çok zor gelecektir. Özellikle de strateji üretemeyen oyuncuları barındırtmıyor oyuncular zira oyuncu topluluğunun geneli SAT komandosu gibi geziyor.

Oyun içi algıları ve mekanikleri iyi olan oyuncuların becerebileceğini düşünüyorum bu oyunu, vurup kıran kişiler için çok zor gelecektir. Özellikle de strateji üretemeyen oyuncuları barındırtmıyor oyuncular zira oyuncu topluluğunun geneli SAT komandosu gibi geziyor.
1600 saatim olduğu halde geçen sinirlenip olumsuz inceleme yapmıştım. Solo ranked insanı biraz ayar edebiliyor. Kaldı ki agresif bir oyuncu değilim.

Siege X çıktığından beridir ücretsiz fakat, ücretsiz olan sürümle rekabetçi oynayamıyorsunuz, CS2 mantığıyla aynı.
Bunu bilmiyordum, paylaştığınız iyi oldu.

Kapkan ile milleti sobelemek hala daha zevkli. Emek verecek kişiler karşılığını alır, beleşken de bir deneyin derim.
O sırada Brava ile Kapkan oyuncusunu uçuran ben. :)