J JJX Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 243 Beğeniler 169 Bugün 15:02 #1 Hesabıma girmeye çalışıyorum fakat giriş yaparken abone olmamı istiyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Hesabıma girmeye çalışıyorum fakat giriş yaparken abone olmamı istiyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
mortem.dll Moderasyon Üyesi Moderatör Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.080 Makaleler 37 Çözümler 108 Beğeniler 3.712 Yer Cordis Die Bugün 15:07 #2 JJX dedi: Hesabıma girmeye çalışıyorum fakat giriş yaparken abone olmamı istiyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Eki Görüntüle 261840 Genişletmek için tıkla... Temel sürümü hala ücretsiz. Premium sürümü çıktı. Premium için abonelik almalısınız.
JJX dedi: Hesabıma girmeye çalışıyorum fakat giriş yaparken abone olmamı istiyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Eki Görüntüle 261840 Genişletmek için tıkla... Temel sürümü hala ücretsiz. Premium sürümü çıktı. Premium için abonelik almalısınız.
KS KS J JJX Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 243 Beğeniler 169 Bugün 15:09 #3 mortem.dll dedi: Temel sürümü hala ücretsiz. Premium sürümü çıktı. Premium için abonelik almalısınız. Genişletmek için tıkla... Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki.
mortem.dll dedi: Temel sürümü hala ücretsiz. Premium sürümü çıktı. Premium için abonelik almalısınız. Genişletmek için tıkla... Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki.
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 713 Çözümler 15 Beğeniler 514 Bugün 15:10 #4 JJX dedi: Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Üstteki 3 noktaya bastığınızda geç gibi yazılar yok mu?
JJX dedi: Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Üstteki 3 noktaya bastığınızda geç gibi yazılar yok mu?
mortem.dll Moderasyon Üyesi Moderatör Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.080 Makaleler 37 Çözümler 108 Beğeniler 3.712 Yer Cordis Die Bugün 15:10 #5 JJX dedi: Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Sağda solda küçük çarpı gibi bir şey yok mu? Yoksa uygulamayı silip baştan yükleyin. Premium gibi bir hizmet seçeneği sunarsa reddedin.
JJX dedi: Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Sağda solda küçük çarpı gibi bir şey yok mu? Yoksa uygulamayı silip baştan yükleyin. Premium gibi bir hizmet seçeneği sunarsa reddedin.
KS KS J JJX Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 243 Beğeniler 169 Bugün 15:10 #6 ReloadingData dedi: Üstteki 3 noktaya bastığınızda geç gibi yazılar yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok, destek sayfasına yönlendiriyor. Orada da bir şey yok. mortem.dll dedi: Sağda solda küçük çarpı gibi bir şey yok mu? Yoksa uygulamayı silip baştan yükleyin. Premium gibi bir hizmet seçeneği sunarsa reddedin. Genişletmek için tıkla... 2 defa silip yükledim. Hala aynı. Çıkma tuşu yoktur.
ReloadingData dedi: Üstteki 3 noktaya bastığınızda geç gibi yazılar yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok, destek sayfasına yönlendiriyor. Orada da bir şey yok. mortem.dll dedi: Sağda solda küçük çarpı gibi bir şey yok mu? Yoksa uygulamayı silip baştan yükleyin. Premium gibi bir hizmet seçeneği sunarsa reddedin. Genişletmek için tıkla... 2 defa silip yükledim. Hala aynı. Çıkma tuşu yoktur.
mortem.dll Moderasyon Üyesi Moderatör Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.080 Makaleler 37 Çözümler 108 Beğeniler 3.712 Yer Cordis Die Bugün 15:16 #7 JJX dedi: Yok, destek sayfasına yönlendiriyor. Orada da bir şey yok. 2 defa silip yükledim. Hala aynı. Çıkma tuşu yoktur. Genişletmek için tıkla... Uygulanın önbelleğini ve verilerini ayarlardan komple temizleyin, öyle deneyin bir de.
JJX dedi: Yok, destek sayfasına yönlendiriyor. Orada da bir şey yok. 2 defa silip yükledim. Hala aynı. Çıkma tuşu yoktur. Genişletmek için tıkla... Uygulanın önbelleğini ve verilerini ayarlardan komple temizleyin, öyle deneyin bir de.
KS KS J JJX Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 243 Beğeniler 169 Bugün 15:20 #8 mortem.dll dedi: Uygulanın önbelleğini ve verilerini ayarlardan komple temizleyin, öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
mortem.dll dedi: Uygulanın önbelleğini ve verilerini ayarlardan komple temizleyin, öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
W win8.1 mağduru Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 38 Beğeniler 32 Bugün 15:28 #9 hangi operatörü kullanıyorsun?
KS KS J JJX Uzman Katılım 10 Mart 2026 Mesajlar 243 Beğeniler 169 Bugün 15:28 #10 win8.1 mağduru dedi: hangi operatörü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Vodafone.