Detaylar
Kim cevapladı?Temel sürümü hala ücretsiz. Premium sürümü çıktı. Premium için abonelik almalısınız.Hesabıma girmeye çalışıyorum fakat giriş yaparken abone olmamı istiyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Eki Görüntüle 261840
Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki.Temel sürümü hala ücretsiz. Premium sürümü çıktı. Premium için abonelik almalısınız.
ReloadingData
Yetkin
Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki.
Üstteki 3 noktaya bastığınızda geç gibi yazılar yok mu?
Sağda solda küçük çarpı gibi bir şey yok mu? Yoksa uygulamayı silip baştan yükleyin. Premium gibi bir hizmet seçeneği sunarsa reddedin.Ana sayfasına giriş bile yapamıyorum. Bu ödeme ekranını geçemiyorum ki.
Yok, destek sayfasına yönlendiriyor. Orada da bir şey yok.Üstteki 3 noktaya bastığınızda geç gibi yazılar yok mu?
2 defa silip yükledim. Hala aynı. Çıkma tuşu yoktur.Sağda solda küçük çarpı gibi bir şey yok mu? Yoksa uygulamayı silip baştan yükleyin. Premium gibi bir hizmet seçeneği sunarsa reddedin.
Uygulanın önbelleğini ve verilerini ayarlardan komple temizleyin, öyle deneyin bir de.Yok, destek sayfasına yönlendiriyor. Orada da bir şey yok.
2 defa silip yükledim. Hala aynı. Çıkma tuşu yoktur.
Olmadı.Uygulanın önbelleğini ve verilerini ayarlardan komple temizleyin, öyle deneyin bir de.
win8.1 mağduru
Uzman
hangi operatörü kullanıyorsun?
Vodafone.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam Kiwi KCM-7570 otomatik Türk kahvesi makinesi 799 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-