Bu Telegram'ın girdiğiniz internete ve girdiğiniz numaraya göre uyguladığı SMS ücreti politikası. Mesela farklı ülkelerde de bu yaşanıyor ama Türkiye'de yaşanması garipmiş. Çözümü farklı cihaz ve farklı internet denemekte bulabilirsiniz. Bulamazsanız da ücreti ödeyerek hem 1 haftalık Telegram Premium sahibi olabilir, hem de SMS sorununu geçebilirsiniz.

Hesabıma girmeye çalışıyorum fakat giriş yaparken abone olmamı istiyor. Sizde de böyle bir durum var mı?

Eki Görüntüle 261840

Ben bu sorunu eski bir Telegram sürümünü (11.9.1) APK olarak indirip oradan kayıt olarak çözmüştüm. Eski sürümde hesabı oluşturduktan sonra uygulamayı Play Store üzerinden güncelledim ve sorunsuz kullanmaya devam ettim. Tabii şu an hâlâ işe yarıyor mu emin değilim ama denemek isterseniz bir şans verebilirsiniz.

Ben bu sorunu eski bir Telegram sürümünü (11.9.1) APK olarak indirip oradan kayıt olarak çözmüştüm. Eski sürümde hesabı oluşturduktan sonra uygulamayı Play Store üzerinden güncelledim ve sorunsuz kullanmaya devam ettim. Tabii şu an hâlâ işe yarıyor mu emin değilim ama denemek isterseniz bir şans verebilirsiniz.
Denedim. Birkaç eski sürümü indirdim ama hata veriyor.