• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

[Ücretli XenForo Eklentisi] Tarayıcı ve İşletim Sistemi Tespiti

Not aldığım çoğu sorunu düzelttim arkadaşlar. Şimdi daha fazla robot desteği, macOS üstünde çalışma yapma ve DuckDuckGo sürüm numarasının hatası kaldı. Tizen logosu da çalışmıyordu. Kerem onu halletti. Bir de DuckDuckGo sürüm numarası hatalı algılanıyor. Bunu birinde gördüm. Yardımcı olmadı. Kendimiz deneyeceğiz, çözeceğiz.

İyice kontrol ettikten sonra güncellemeyi Techolay'a sunacağız.

Techolay neden ben dâhil bazı kullanıcıyı Windows 10/11 diye gri bir simge ile gösteriyor? Şu anda Windows 10 LTSC 2021 Kullanıyorum. Belki ondandır.

Techolay neden ben dâhil bazı kullanıcıyı Windows 10/11 diye gri bir simge ile gösteriyor? Şu anda Windows 10 LTSC 2021 Kullanıyorum. Belki ondandır.
Firefox kullandığınız için öyle. Windows 11 tespit edilmesini sağlayan özellik sadece Chromium tabanlı tarayıcılarda var. Bu yüzden Firefox'ta Windows 10 ve 11 ayırt edilemiyor.

Bence macOS sürümlerinin simgeleri o sürümün Finderinin simgesi neyse o olabilir. Sadece macOS yazması biraz sıkıcı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…