[Ücretli XenForo Eklentisi] Tarayıcı ve İşletim Sistemi Tespiti

Bu logoların vektör SVG hâlini bulmak ve macOS güncellemelerini takip etmek gerektiriyor. Üstümdeki iş yükü azalınca belki bakarız.
Aslında temelde sadece 6 icon var. İlk ikisinin olduğu işletim sistemini kullanan yoktur. Kalan dördüyle işimiz oluyor.
SVG dosyaları konusunda bilgim yok ama güncelleştirmeleri takip etmek o kadar elzem değil. Genel olarak 6 yılda bir Finder iconu değişiyor. Sık değişen bir icon değil yani. SVG değil ama resim olarak atmak isterim. Yapılmasa bile bir fikir olarak burada kalmasını isterim doğrusu.

OS X 10.0-10.9

OS X 10.10-10.15

macOS 11-15

macOS 26

macOS 10.15.6'dan sonraki sürümler tespit edilemiyor (Chromium tabanlı tarayıcılar hariç), hepsi macOS 10.15.6 olarak gözüküyor. Sürüme özel logo işi çok olmaz gibi yani.

Yeni logoyu sevdiniz mi? Teşekkürler @afacanc38. Yeni sürüm notlarını Techolay güncelleme notlarında paylaşacağız. Çalışma bitmek üzere.

Quetta'yı destekliyor mu acaba?

Şimdi fark ediyorum, Chromium 135 sürümünü kullanıyormuş. Başka tarayıcı arama vakti.

Bundan bahsediyorsanız o sadece görselleri değiştiriyor.
Bu konudaki XenForo eklentisi sunucu taraflı çalışıp kaydetme ve sunma işini yapıyor. Bu konudaki eklenti olmasa diğeri bir işe yaramaz. O sadece estetik.
Mobil tarayıcıdan bahsediyordum.

Kadronun kalite:

Dosya Ekleri

• s-18a778baec5ac815551663f6f812d35ca68dd0a1.webp
    532,4 KB · Görüntüleme: 41

v1.6.1 güncellemesi​

• Google simgesi, 2025 simgesi ile değiştirildi.
  • PiluX simgesi yenilendi. (Karanlık moda daha uygun) (Teşekkürler @afacanc38. )

Son düzenleyen: Moderatör:
v1.6.2 güncellemesi

Farklı XenForo eklentileri ile çakışmaya yol açabilecek bir hata düzeltildi. (Geri bildirim için teşekkürler. @Garfield41 )

v1.6.3 güncellemesi

Yandex logosunun görünmemesine neden olan bir hata düzeltildi. (Geri bildirim için teşekkürler. @Barış )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…