Onları şu an pek hatırlamıyorum. Bayağı oldu. Ama tekrar denemeyi düşünüyorum.

Benim 2 yıl oldu deneyim olarak. Animasyon eksiğim var onun haricinde her şeyini biliyorum neredeyse. Her şeyi de çizebilirim. Bake de alıyorum UV de düzgün açabiliyorum. Eğer gerçekten başarmak istiyorsanız vazgeçmemek mesele. Çok zorluklar çektim özellikle başlarda ama vazgeçmedim birçok da hatalarım anlayamadığım yerler vardı. Şu anda hepsini bütün eksiklerimi kapattım. Portfolyom da var. Önemli olan mücadece etmek işi severek yapmak.

İşte o hatayı bulmak sorun. Yaparken gayet güzel, tam istediğim gibi. Aktarınca çok farklı bir şey oluyor, içi gözüküyor falan. Şu çizgileri silmek de eziyet, birini silince model tamamen bozuluyor. Nasıl öğreneceğime dair tavsiyeniz var mı? Belki sizin öğrenirken izlediğiniz bir kanal.

Hataları bulmak bazen çok zor olabilir, hatta günlerce sürebilir. Bu da insanı geliştirme isteğinden soğutabilir. Ancak o hatayı bulup çözmek ve kendini geliştirmek bambaşka bir zevk. Blender konusunda ise, en azından tavsiye verecek düzeyde bir bilgiye sahip değilim. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Benim 2 yıl oldu deneyim olarak. Animasyon eksiğim var onun haricinde her şeyini biliyorum neredeyse. Her şeyi de çizebilirim. Bake de alıyorum UV de düzgün açabiliyorum. Eğer gerçekten başarmak istiyorsanız vazgeçmemek mesele. Çok zorluklar çektim özellikle başlarda ama vazgeçmedim birçok da hatalarım anlayamadığım yerler vardı. Şu anda hepsini bütün eksiklerimi kapattım. Portfolyom da var. Önemli olan mücadece etmek işi severek yapmak.

Eğitim aldınız mı Blender için

Eğitim aldınız mı Blender için.

Evet, Udemy eğitimleri aldım hem yabancı hem yerli hocalardan. Sonrasında anlamadığım yerleri veya yeni öğrendiğim şeyleri küçük notlar aldım. YouTube'da takip ediyorum. Short videoları da çok faydalı oluyor. Uzun süreli üzerinde çalışma projeler yaptıkça öğrendim ve pekiştirdim. Kısayol tuşlarını artık çok rahat kullanabiliyorum.