Temu Ücretsiz alışveriş olayları gerçek mi?

duranforreal

Üstün
Temuda ücretsiz eşyalar sipariş etme gibi olaylar var mış. Benim meraklı kardeşim de ürünleri seçmiş beleşe getirmeye çalışıyor. Bu işin sonunda başımızı ağrıtacak bir olay olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temuda ücretsiz eşyalar sipariş etme gibi olaylar var mış. Benim meraklı kardeşim de ürünleri seçmiş beleşe getirmeye çalışıyor. Bu işin sonunda başımızı ağrıtacak bir olay olur mu?
Kampanyalar yalan sadece farm kısmı doğru onda da basit bir matematik hilesi var ve ücretsiz ürün almak çok zor.

İlk alışverişimden sonra başka bir ürün baktım. Ertesi gün o ürünün ücretsiz kuponunu verdi, o şekilde sadece vergi ödeyerek aldım. Başka türlü 0 masraflı varsa bilmiyorum.

İlk alışverişimden sonra başka bir ürün baktım. Ertesi gün o ürünün ücretsiz kuponunu verdi, o şekilde sadece vergi ödeyerek aldım. Başka türlü 0 masraflı varsa bilmiyorum.
Vergi nasıl oluyor ne kadar oluyor mesela 4 tane ücretsiz ürün alacam onların vergisini ödeyecekmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…