Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Eğer low-end bir sisteminiz yoksa BitDefender Antivirus Free önerebilirim. Katı çalışır ama sistemde kuş uçurtmaz.
www.bitdefender.com
Bitdefender Free Antivirus Software
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
shelby
Başarılı
Kaspersky bir türlü ücretsiz olarak kuramadım, Bitdefender deneyeyim bir de.2012'den beridir özel antivirüs programı kullanmıyorum, Norton kullanıyordum o zamanlar iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum ama KasperSky önerebilirim.
Uyuyan Sincap
Üstün
Kaspersky bir türlü ücretsiz olarak kuramadım, BitDefender deneyeyim bir de.
BitDefender'i Total Security kurun 30 gün sonra ücretsize geçiyor. Kaspersky komple ücretsizi kaldırdı. Norton zaten yoktu. ESET de yok. Geriye Windows Defender ile BitDefender kaldı. Avast'la AVG boş zaten.
- Makaleler
- 6
@Uyuyan Sincap, geçen ben de Kaspersky Support Forum'da gördüm kaldırdıklarını. Kaspersky aşırı saçma bir politika izledi açıkçası. "Free planı kaldırıyoruz, hemen Premium'a geçin!" diye bildirim yolluyor da, bu Premium satışlarını artırmayacak. İnsanlar BitDefender Free sürümüne geçecek. Son kale BitDefender şu anda free konusunda.
- Makaleler
- 20
Defender standart bir ev kullanıcısı için yeterli. Zaten yapılan günümüz testlerinde Bitdefender, Kaspersky ve ESET gibi bilinen AV programları ile aynı düzeyde sonuçlar veriyor.
Kaspersky'nin Free sürümü gerçekten de rafa kaldırılmış, görünüşe göre yeterli sayıda istihbarat sağlayan cihaza ulaşılmış ve artık Defender bir rakip değil. Free sürümü bile yeterince iyiydi, ücretli yapmaları onların takdiri.
Bitdefender ağır bir yazılım, ben şahsen tercih etmezdim. Bulabiliyorsan ESET için trial reset programı bul, her ay otomatik sıfırlayarak deneme sürümünü kullanmaya devam et.
Bitdefender ağır bir yazılım, ben şahsen tercih etmezdim. Bulabiliyorsan ESET için trial reset programı bul, her ay otomatik sıfırlayarak deneme sürümünü kullanmaya devam et.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-