Ücretsiz antivirüs önerisi

ESET kurun 30 gün tam sürüm gibi çalışıyor demosu, antimalware ile ikisi yeterli.

Kaspersky tarama konusunda iyi ama taradıktan sonra silmeni tavsiye ederim. AV kullanmak artık bilgisayarı yormaktan başka bir şey değilmiş gibi hissettiriyor.

ESET kurun 30 gün tam sürüm gibi çalışıyor demosu, antimalware ile ikisi yeterli.
ESET'i önceden indirdiğimde bir türlü silememiştim. Benden uzak olsun.

2 haftadır antivirüs kullanmıyorum. Kafam rahat gibi bir şeyim. Girdiğin siteleri biliyorsan, indirdiğin uygulamadan eminsen ve tarayıcıda eklenti olarak AV kullanıyorsan antivirüs kulanma.
Sürekli kullanmayacağım zaten, tarayıp sileceğim.

Tarayıp sileceğim diyorsanız ücretsiz antivirüsleri indirmek zorunda değilsiniz. Onlar aktif koruma için varlar. Bağımsız tarama araçlarını kullanabilirsiniz. Ben size birkaç tane kaliteli bağımsız tarama aracı atayım. Bunlar sadece tarama yapmaya yarıyor. Bilgisayarınızda aktif olarak çalışmıyorlar, geri silmek zorunda değilsiniz. İhtiyacınız oldukça tarama yaparsınız.

Aktif korumaya ihtiyacı olup da bu konuya göz atan arkadaşlara ise önerim, BitDefender Antivirus Free. Zaten piyasada sadece 2 tane doğru düzgün ücretsiz antivirüs vardı. Biri Kaspersky Free, diğeri BitDefender Free. Maalesef Kaspersky Free kaldırıldı. Ücretsiz antivirüs konusunda son kale BitDefender Antivirus Free.

Daha geçen indirdim hala kullanıyorum kaspersky free nasıl kaldırıldı?

@Muhammet Öztürk, nereden ve hangisini indirdiniz? Kaspersky Security Cloud Free mi indirdiniz yoksa Kaspersky Free mi? Kaspersky'nin kendi sitesinde artık Kaspersky Free sunulmuyor. Mevcut olarak kullananların da 365 günlük lisans dolduğunda kaldırılır muhtemelen. Kaspersky'nin ücretsiz antivirüslerinde normalde 365 günlük bir lisans veriliyor. 365 gün dolduğunda otomatik olarak süreyi sıfırlıyor ve tekrardan 365 günlük lisans veriyor sonsuz döngüde. Ama şimdi Kaspersky, Kaspersky Free'yi sitelerinden kaldırdılar ve geçen aylarda bazı kullanıcılara "Kaspersky Free planını kapatıyoruz, ücretli sürümlere geçiş yapın" diye bildirim göndermeye başladı. Muhtemelen o 365 günlük lisans süresi tamamlandığında tekrardan sıfırlamayacaktır, ücretli sürümlere geçin diyecektir.

Anladım açıklama için sağ olun. Ben de Bitdefender free bulamamıştım, tam tersi onun da doğrudan indirme linkini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…