Ücretsiz antivirüs önerisi

Antibiyotik

Uzman
Merhaba. Defender kullanacaktım ama oyun indirdiğimden mod indirdiğimden sitelere girdiğimden ne kadar bilinçli kullanıcı da olsam en ufak yanlış tüm bilgilerinizin alınıp format atmanıza yardımcı oluyor. Bundan dolayı antivirüs lazım. Kaspersky artık ücretsiz değil aklımda BitDefender var önerilerinizi almak isterim.

Sistem özelliklerim:
  • Vega7
  • 5500U.
  • 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben laptoplarda eset veya windows defender öneririm çünkü avast berbat, kaspersky artık eskisi kadar başarılı değil, bitdefender çok ağır. Siz ücretsiz istiyorsunuz. Ben size windows defender kullanmanızı ve yanında eset online scanner ve emsisoft emergency kit kullanmanızı öneriyorum. Yani bir oyunu indirdiniz. Bunlarla dosyalarını taratın. Temiz çıkarsa oyunu kurun ve tam sistem taraması yapın bunlarla. Eğer hepsi temizse oyuna başlayın. En güvenli ve sisteminizi yormayacak formül budur.

Ben bitdefender free kullanıyorum ama masaüstü sistemlerin gücü kısıtlanmamıştır. Laptopların gücü kısıtlıdır bunlarla güçlerini harcamayın.

Bu arada defenderin firewall kısmını kapatın kullanın malum gta launcherini bile engelliyor sinir edici.

Hocam bunu aynen uygulayacağım, sağ olun. Peki AdwCleaner veya Malwarebytes gerekli mi yanına?

Hocam bende GTA 5 Launcher engellemiyor aslında ama kapatayam mı gene de bunları kullanırken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu aynen uygulayacağım sağ olun peki AdwCleaner veya Malwarebytes gerekli mi yanına.

Hocam bende GTA 5 Launcher engellemiyor aslında ama kapatayim mi gene de bunları kullanırken.

Malwarebytes maalesef Türkiye'den çekildi. Yoksa onu da önerirdim. Belki Norton Power Eraser kurabilirsin. O da başarılı.

Hocam bunu aynen uygulayacağım sağ olun peki AdwCleaner veya Malwarebytes gerekli mi yanına.

Hocam bende GTA 5 Launcher engellemiyor aslında ama kapatayim mi gene de bunları kullanırken.

Dosyayi VirusTotal'e atip kendin deneyebilirsin. Sadece virus taramasi istiyorsan icin rahat etsin diye HitmanPro'yu deneyebilirsin.

Hala indirilebiliyor baska platformlardan.

Ancak güncelleme alamıyor diye biliyorum. Hatta ben VPN açınca güncellemişti kendini. Bu eziyete değmez dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…