Hocam ben laptoplarda ESET veya Windows Defender öneririm çünkü Avast berbat, Kaspersky artık eskisi kadar başarılı değil, BitDefender çok ağır. Siz ücretsiz istiyorsunuz. Ben size Windows Defender kullanmanızı ve yanında ESET online scanner ve Emsisoft emergency kit kullanmanızı öneriyorum. Yani bir oyunu indirdiniz. Bunlarla dosyalarını taratın. Temiz çıkarsa oyunu kurun ve tam sistem taraması yapın bunlarla. Eğer hepsi temizse oyuna başlayın. En güvenli ve sisteminizi yormayacak formül budur.
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Ben BitDefender Free kullanıyorum ama masaüstü sistemlerin gücü kısıtlanmamıştır. Laptopların gücü kısıtlıdır bunlarla güçlerini harcamayın.
Bu arada Defender'in firewall kısmını kapatın kullanın malum GTA Launcher'ini bile engelliyor sinir edici.