Taratmana gerek yok ki. Aktif bir antivirüstür. Yani yüklenirken ve çalıştırılırken otomatik tarar. Sezgisel motoru vardır. Ransomware koruma katmanı vardır.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Evet, bedava olsun işimi görsün dediğim bir virüs programı önerisi istiyorum. Bir şey indirdiğimde tıklamadan taratmak için istiyorum, genel koruma için değil.
Onun bir önemi yok. Sınırsız sadece o bittikten sonra sana teklif yapıyor bak bizim paralımız da var daha iyi diye. Sen yok kalsın dersen devam ediyorsun.
Eicar test sitesine girip aktifleşmiş mi diye test etmek isterseniz link bırakırım. Bu virüs değil sadece antivirüs aktif mi değil mi diye yapılmış bir kod.
Eicar test sitesine girip aktifleşmiş mi diye test etmek isterseniz link bırakırım. Bu virüs değil sadece antivirüs aktif mi değil mi diye yapılmış bir kod.
Norton kullanıyor her yıl kampanyalı ücret sunuyor 2 yıl 84 lira tavsiye ederim. Ücretsiz antivirüsler koruma konusunda zayıftır Defender kullanman daha mantıklı.
Kaspersky tavsiye etti herkes. Gayet iyi bir antivirüse benziyor. Bir de zaten ben sadece bir şey indiriğimde, onu taratmak için istiyordum. Ayrıca defender kullanmadığımı, ve neden kullanmadığımı da söyledim konuda.
2025 yılının en iyi siber güvenlik hizmetleri listesinde bulunan antivirüsleri inceledik ve karşılaştırdık. Cihazlarınız için en iyi koruma hizmetini bulun.