Kesinlikle BitDefender. Kaspersky aşırı kötü. Yaptığım UEFI fidye yazılımımı bulamıyor ve üstelik kendini kapattırıyor virüs. BitDefender açar açmaz buldu.

Aynen, BitDefender silinmiyor resmen sildikten sonra kalıntı bırakıyor. O da arka planda çalışıyor.

ESET'e karşı virüsümü denemedim ama muhtemelen bulamıyordur. Çünkü başta zararsız şeyler yapıp antivirüsü devre dışı bırakıyor.

Kısaca davranış kalkanını kandırıyor, ancak davranış kalkanı biraz iyiyse antivirüsü devre dışı bırakmaya çalıştığı an yakalayıp postalar. Genelde böyle virüsler için dosya kalkanı daha etkili oluyor.

Ben virüs yaptım buldu direk o da zararsız cmd komutu yüzünden buldu. Şimdi fikrim değişti ama yine de bypass yolu bularım ben.
Zor, kendi kaldırma aracı var ama o ne kadar işe yarar bilemiyorum.

Kısaca davranış kalkanını kandırıyor, ancak davranış kalkanı biraz iyiyse antivirüsü devre dışı bırakmaya çalıştığı an yakalayıp postalar. Genelde böyle virüsler için dosya kalkanı daha etkili oluyor.

Zor, kendi kaldırma aracı var ama o ne kadar işe yarar bilemiyorum.
60 saniye boyunca uyu diye komut yazmışım ve silmeyi unutmuşum. Ondan bulmuş.

Öneriyi konu sahibi için yaptım.

Konu sahibi zaten bizim önerdiğimiz antivirüsü kurmuştu. Konuyu okumadın sanırım. Adam uğraşmadan direkt kur çalıştır istiyor sen bize gelmiş her ay baştan sil yükle yapın diye öneri veriyorsun baştan hatalısın.