ESET antivirüs yükle yeni hesap aç 1 ay ücretsiz kullan sonra yeni hesap daha açarak bu döngüyü tekrarla.Onu PUBG'de niyeyse mavi ekrana sebep olduğu için kapattım.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
ESET antivirüs yükle yeni hesap aç 1 ay ücretsiz kullan sonra yeni hesap daha açarak bu döngüyü tekrarla.
He işimiz gücümüz yok onunla uğraşıcaz.
- Makaleler
- 19
Kesinlikle BitDefender. Kaspersky aşırı kötü. Yaptığım UEFI fidye yazılımımı bulamıyor ve üstelik kendini kapattırıyor virüs. BitDefender açar açmaz buldu.
Aynen, BitDefender silinmiyor resmen sildikten sonra kalıntı bırakıyor. O da arka planda çalışıyor.
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben virüs yaptım buldu direk o da zararsız cmd komutu yüzünden buldu. Şimdi fikrim değişti ama yine de bypass yolu bularım ben.Aynen, BitDefender silinmiyor resmen sildikten sonra kalıntı bırakıyor. O da arka planda çalışıyor.
Öneriyi konu sahibi için yaptım.
Son düzenleme:
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
ESET'e karşı virüsümü denemedim ama muhtemelen bulamıyordur. Çünkü başta zararsız şeyler yapıp antivirüsü devre dışı bırakıyor.Öneriyi sana mı yaptım arkadaşım konu sahibine yaptım seni ne alakadar ediyor.
- Makaleler
- 19
ESET'e karşı virüsümü denemedim ama muhtemelen bulamıyordur. Çünkü başta zararsız şeyler yapıp antivirüsü devre dışı bırakıyor.
Kısaca davranış kalkanını kandırıyor, ancak davranış kalkanı biraz iyiyse antivirüsü devre dışı bırakmaya çalıştığı an yakalayıp postalar. Genelde böyle virüsler için dosya kalkanı daha etkili oluyor.
Zor, kendi kaldırma aracı var ama o ne kadar işe yarar bilemiyorum.Ben virüs yaptım buldu direk o da zararsız cmd komutu yüzünden buldu. Şimdi fikrim değişti ama yine de bypass yolu bularım ben.
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
60 saniye boyunca uyu diye komut yazmışım ve silmeyi unutmuşum. Ondan bulmuş.Kısaca davranış kalkanını kandırıyor, ancak davranış kalkanı biraz iyiyse antivirüsü devre dışı bırakmaya çalıştığı an yakalayıp postalar. Genelde böyle virüsler için dosya kalkanı daha etkili oluyor.
Zor, kendi kaldırma aracı var ama o ne kadar işe yarar bilemiyorum.
Uyuyan Sincap
Üstün
Konu sahibi zaten bizim önerdiğimiz antivirüsü kurmuştu. Konuyu okumadın sanırım. Adam uğraşmadan direkt kur çalıştır istiyor sen bize gelmiş her ay baştan sil yükle yapın diye öneri veriyorsun baştan hatalısın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Steam Call of Duty Modern Warfare II iadesini reddediyor
- Falconpolat
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Ölmeden önce son bir dizi izleyebilecek olsaydınız ne izlerdiniz?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-