Eagles

Üstün
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Bugün ilginç bir konu açacağım. İlk bindiğiniz eski nesil otomobiller nelerdi? Bu araçlar genelde güzel anılara ve hatıralara sahiptir. Anket oluşturmak istemedim, böyle daha samimi olacağını düşünüyorum.

Benim ilk bindiğim eski nesil arabalar: Murat 131, Fiat Tempra, aynasız paket ve tek aynalı Renault Broadway. :cool:

Yorumlarda buluşalım.

91 Chevrolet caprice classic. Hayatımda bindiğim / kullandığım en konforlu araçtı kendisi, gemi gibiydi. Sonrasında 97 Tahoe gelir, minder gibi koltukları var, oturanın uykusu geliyor :) hala aktif olarak kullanıyorum.

91 Chevrolet caprice classic. Hayatımda bindiğim / kullandığım en konforlu araçtı kendisi, gemi gibiydi. Sonrasında 97 Tahoe gelir, minder gibi koltukları var, oturanın uykusu geliyor :) hala aktif olarak kullanıyorum.

Bendeki Tempra'nın uzun yol konforunu çok severdim ama yürüyeni problemliydi. Yaptırıyorduk, üç ay sonra yine takırtılar başlıyordu.
:cool:

Bunun aynısı rengi kırmızı 😀 Davar gibiydi 5 kişi var içinde arkada yük var yokuş çıkıyordu çok enteresan bir araçtı.

kartal.webp

99 depreminden 2 gün önce 1983 model Renault Spring almıştık, hatta araba kullanmayı o araç ile öğrendim :D

Namıdiğer Renault 9 diyorsun, severiz. :cool:

Bunun aynısı rengi kırmızı 😀 Davar gibiydi 5 kişi var içinde arkada yük var yokuş çıkıyordu çok enteresan bir araçtı.

Eki Görüntüle 263165

Station wagon araçları üzmeyelim, onları sevelim. Station wagon araç düşmanlarını direkt Barış Bey'e şikayet ediyorum. :hehehe: