Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Ben özellikle bizim jenerasyonda popüler olan kaset tipi otomobil kokusu kullanıyorum. Kokusu geçti ancak atmaya kıyamıyorum. Artık kaset yok gibi bir şey biliyorsunuz, teknoloji gelişti ama nostalji benim için hala devam ediyor.

Sizler ne tür kokular kullanıyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

20251128_155852.webp

Tasarım çok hoşmuş yalnız, üretilmiyor mu bunlar hala?

Ben KIA'nın serviste verdiğini kullanıyorum genelde, ek olarak anti bakteriyel sprey.

Ben benzin istasyonunda tesadüfen görmüştüm, daha fazla almadığıma pişmanım. Raf ürünü gibi olduğu için her zaman gelmiyor maalesef. Farklı benzin istasyonlarına gidersen göz gezdir, belki denk gelebilir. İnternette satılıyor mu diye hiç bakmadım açıkçası.

David Walker'dan araç kokusu alıyorum. Siyah renkli oluyor ve güzel görünüyor. Ufak olduğu için de kötü durmuyor. Ayrıca kokusu da gayet baskın olmasına rağmen rahatsız etmiyor. Sigara içtiğim araba birkaç saatte mis gibi kokuyor. Öneririm.

Çok iyi bu. :tamamdır:

Aklıma geldi ancak plastik olduğu için üzeri yapış yapış olur diye sıkmamıştım.

David Walker'dan araç kokusu alıyorum. Siyah renkli oluyor ve güzel görünüyor. Ufak olduğu için de kötü durmuyor. Ayrıca kokusu da gayet baskın olmasına rağmen rahatsız etmiyor. Sigara içtiğim araba birkaç saatte mis gibi kokuyor. Öneririm.

Kalite kullanıyorsun akif. :cool:

Hiçbiş şey,
Kendim tras olunca hacı sakir limon,
Arabaya binersem, o da faydalanıyor😁

Hacı şakir severim, kokusu üzerine siniyor. :)

Tasarım çok hoşmuş yalnız, üretilmiyor mu bunlar hala?

Ben Kia'nın serviste verdiğini kullanıyorum genelde, ek olarak anti bakteriyel sprey.

Biraz versinler yahu, eskiden neler veriyorlardı ancak şimdi kitapçıkları bile yavaş yavaş kaldırmaya başladılar.