Ücretsiz antivirüs programı önerisi

Cidden bunun doğru olduğunu mu düşünüyorsunuz? Adamlar Totalav'yi 3'e koymuş. Gözlemlerim içinde Kaspersky en iyisidir.

Norton kullanıyor her yıl kampanyalı ücret sunuyor 2 yıl 84 lira tavsiye ederim. Ücretsiz antivirüsler koruma konusunda zayıftır Defender kullanman daha mantıklı.

Sonlara doğru bak bakalım Kaspersky o kadar virüsten 17 Norton ise tam 36 tane yakalayamamış. En azından Malwarebytes tarama sonucuna göre değerlendirirsek. Yani sen hem para öde hem de berbat bir koruma al. Norton böyle bir antivirüs.

Nereden biliyorsunuz en iyisi olduğunu kanıtın var mı?

Kanıt olarak ne vereyim şimdi sana, gidip virüs dolu bir HDD verip sonra da Kaspersky ile silmemi mi istiyorsun? Bayağı kullandım gördüklerime göre çok iyidir diyorum sana. Testlerde'de çok başarılı çıkıyor.

Tabii ki size göre hangisi iyi ise onu kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha yayınlanalı 1 ay olmuş Malwarebytes taramasına göre:
Kaspersky bulamadığı virüs sayısı 54
Norton'un bulamadığı virüs sayısı 316
BitDefender'in bulamadığı virüs sayısı 251
Bence bu az çok bir fikir verir en cahil insana bile.

Bu arada acayip virüs bulaştırma korkusu olanlar da bilgisayarına Malwarebytes Free ve Kaspersky Free kursun. Kaspersky gerçek zamanlı koruma için kullanır Malwarebytes'ı da tarama amaçlı böylece bilgisayarınızda adeta bir asker koruması olur. Virüsler kolay kolay giremez. Ancak şunu söyleyeyim Malwarebytes'ı antivirüs olarak kullanmayın çünkü bu uygulama zaten anti-malware olarak geliştirilmiştir yani gerçek zamanlı da pek etkili değil.

Ben çok daha sadeleştireyim. Konu sahibi zaten Kaspersky'ı kurdu. Malwarebytes'ı da kursun bedava yerinden ve kurulum bitince lisansını iptal etsin. 14 gün bedava premium ardından sınırsın sadece tarama amaçlı bir yazılıma dönüşüyor. Eğer isterse 14 gün premium kullanıp sonra iptal etsin isterse hemen lisansı devre dışı bıraksın şahsen bende indirince hemen devre dışı bırakmıştım ektra bir katkısı yok diye.

Hem 2 aktif yazılım sistemi yorar bu yüzden tercihim lisansı iptal edip canınız ne zaman isterse taratmanız.

Doğru diyorsunuz hocam, bana Kaspersky yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…