2242

Üstün
Program olarak arıyorum. ChatGPT bir süreden sonra yeni sohbet başlat diyor. Yani ücretli zaten ChatGPT. Ben sevmiyorum. Ücretsiz ve program olarak arıyorum.

Ekran Görüntüsü 2025-04-03 22-53-50.webp

Eğer bilgisayarın yeterince güçlü ise yapay zekayı kendi bilgisayarın üzerinden çalıştırabilirsin. Bu iş için LM Studio tavsiyemdir.

Bilgisayarın iyi ise lm Studio kurabilirsin
Yusuf ipeğinde bu konu hakkkında videosu var:

Son düzenleyen: Moderatör:
Copilot ChatGPT ile aynı teknolojiyi tamamen ücretsiz sunuyor ve internete bağlı Bing arama motoru kullandığı için sürekli güncel bilgi veriyor.

Programsız bir şekilde Claude, programlı olarak copilot kullanabilirsiniz yukarıda belirtilmiş zaten.

Eğer bilgisayarın yeterince güçlü ise yapay zekayı kendi bilgisayarın üzerinden çalıştırabilirsin. Bu iş için lm Studio tavsiyemdir.

Bilgisayarın iyi ise lm Studio kurabilirsin.
Yusuf ipeğinde bu konu hakkkında videosu var:

1050'Ti i59400F güçlü mü? Kaldırır mı?

Programsız bir şekilde Claude, programlı olarak copilot kullanabilirsiniz yukarıda belirtilmiş zaten.
claude paralı diye biliyorum. denemiştim. para isteyince sildim.

ChatGPT sürekli yeni sohbet başlatmanı istemiyor ki sadece sohbet modelini değiştiriyor bir süre sonra. Kısıtlı şekilde 4o’dan devam edemiyorsun ama otomatik olarak değiştiriyor kendisi. Uyarıyı da veriyor limitiniz şu saate kadar dolmuştur diye.