Ücretsiz MMORPG oyunu önerisi

atlasrise

Becerikli
Merhaba, ücretsiz bir MMORPG oyunu arıyorum. PvP ile pek aram yok ancak PvP ağırlıklı oyunlar da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Biraz eski ve P2W ama Blade & Soul onerebilirim. Hala onun seviyesinde mekaniklere sahip bi MMORPG oynamadim. Buna Black Desert'da dahil. Yillar gecti hala doner doner arada oynarim. Yakin zamanda Neo adinda yeni bir versiyonu cikti. Mekanikleri degistirdiler biraz. Ama live versiyonu da hala indirilebiliyor. Sahsen live tavsiye ederim.

Hocam live versiyonunun linkini bulamadım. Nereden indirebilirim acaba?

Ben de uzun zamandır arıyorum ama oynanabilir, aktif ve güncel olarak Lost Ark dışında alternatif yok. Throne and Liberty çok çabuk bitti. Lost Ark oyuncu sayısı her zaman stabil 15-20 bin arası kalıyor. Throne and Liberty bu aralar 5-10 bin arası aktif oyuncu barındırıyor. Çoğu MMORPG oyunda oyuncu kalmadı. Yeni çıkacak olanlar tutarsa, türü kurtaracaklar gibi duruyor.

Blade & Soul NEO'nun sayfasina girince indirme kismindan Purple ile indirin, sonrasinda Purple icerisinde versiyonlarda yazar Blade & Soul NEO ve Blade & Soul Live diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…