Detaylar
Kim cevapladı?Biraz eski ve P2W ama Blade & Soul onerebilirim. Hala onun seviyesinde mekaniklere sahip bi MMORPG oynamadim. Buna Black Desert'da dahil. Yillar gecti hala doner doner arada oynarim. Yakin zamanda Neo adinda yeni bir versiyonu cikti. Mekanikleri degistirdiler biraz. Ama live versiyonu da hala indirilebiliyor. Sahsen live tavsiye ederim.
Hocam live versiyonunun linkini bulamadım. Nereden indirebilirim acaba?Biraz eski ve P2W ama Blade & Soul onerebilirim. Hala onun seviyesinde mekaniklere sahip bi MMORPG oynamadim. Buna Black Desert'da dahil. Yillar gecti hala doner doner arada oynarim. Yakin zamanda Neo adinda yeni bir versiyonu cikti. Mekanikleri degistirdiler biraz. Ama live versiyonu da hala indirilebiliyor. Sahsen live tavsiye ederim.
Ben de uzun zamandır arıyorum ama oynanabilir, aktif ve güncel olarak Lost Ark dışında alternatif yok. Throne and Liberty çok çabuk bitti. Lost Ark oyuncu sayısı her zaman stabil 15-20 bin arası kalıyor. Throne and Liberty bu aralar 5-10 bin arası aktif oyuncu barındırıyor. Çoğu MMORPG oyunda oyuncu kalmadı. Yeni çıkacak olanlar tutarsa, türü kurtaracaklar gibi duruyor.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-