SunseTTime 5 Üstün Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.450 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.331 Yer Fethiye 1 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, BF6 2 Aralık tarihine kadar ücretsiz, ben de hazır sistemimi test ediyorken bu oyunu indireyim dedim. 2 Aralıktan sonra oyunu satın almak istersem aynı kullanıcı ismi ve başarımlar ile devam edebilecek miyim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, BF6 2 Aralık tarihine kadar ücretsiz, ben de hazır sistemimi test ediyorken bu oyunu indireyim dedim. 2 Aralıktan sonra oyunu satın almak istersem aynı kullanıcı ismi ve başarımlar ile devam edebilecek miyim? Şimdiden teşekkürler.
Çözüm O O Omerta Silenzio 1 Aralık 2025 Evet, kaldığın yerden aynen devam edersin hocam. Oynadığın platform bütün ilerlemeni, seviyeni ve başarımlarını senin hesabına kaydeder.
Evet, kaldığın yerden aynen devam edersin hocam. Oynadığın platform bütün ilerlemeni, seviyeni ve başarımlarını senin hesabına kaydeder.
O Omerta Silenzio Başarılı Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 1.206 Makaleler 18 Çözümler 28 Beğeniler 1.780 Yer Aokigahara 1 Aralık 2025 #2 Evet, kaldığın yerden aynen devam edersin hocam. Oynadığın platform bütün ilerlemeni, seviyeni ve başarımlarını senin hesabına kaydeder. Artı 1 Eksi Çözüm
Evet, kaldığın yerden aynen devam edersin hocam. Oynadığın platform bütün ilerlemeni, seviyeni ve başarımlarını senin hesabına kaydeder.
KS KS SunseTTime 5 Üstün Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.450 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.331 Yer Fethiye 1 Aralık 2025 #3 Omerta Silenzio dedi: Evet, kaldığın yerden aynen devam edersin hocam. Oynadığın platform bütün ilerlemeni, seviyeni ve başarımlarını senin hesabına kaydeder. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Omerta Silenzio dedi: Evet, kaldığın yerden aynen devam edersin hocam. Oynadığın platform bütün ilerlemeni, seviyeni ve başarımlarını senin hesabına kaydeder. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.