Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xi4lben

Uzman
Günaydınlar arkadaşlar öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. Biliyorum gereksiz bir olay ama anlayamadığım şekilde istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi Steam'deki bütün bedava oyunları hesaba ekleyen yazılım var mıdır acaba? SteamDB kullanıyorum ancak sürekli hata veriyor ve duruyor.

Biraz once yazmistim ama ilgisiz mesaj diye silinmis. Soyle aciklayayim. Steam client'e yaklasik 37.000 oyun eklersen kullanilmayacak kadar yavaslar. O yuzden tarayicidan ucret kismini free yaparsan zaten tum listeye ulasirsin ama bu kadar oyunu client'e eklemeyi dusunme bence.

Dosya Ekleri

• Steam Price.webp
    Steam Price.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz once yazmistim ama ilgisiz mesaj diye silinmis. Soyle aciklayayim. Steam Client'e yaklasik 37.000 oyun eklersen kullanilmayacak kadar yavaslar. O yuzden tarayicidan ucret kismini Free yaparsan zaten tum listeye ulasirsin ama bu kadar oyunu Client'e eklemeyi dusunme bence.

Hocam hepsini olmasa da an azından 300, 500 tane alsam da olur :D

Ucret kismini free yapip asagidan tur secersin. Her genre'nin en cok begenilenlerini elle eklersin. Sonucta 500 oyunu oynamaya vaktin olacaksa liste yapmaya rahat rahat vardir. :)

Sanmıyorum be hocam. Yani kim neden böyle bir yazılım yapsın?
Bunu da ilk isteyen sizsinizdir bence :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm