Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selam! Gemini 3 Pro'nun çok iyi olduğu bariz belli.
Bugünkü Pro kotamı doldurunca mecburen "hızlı" modu kullanmak zorunda kaldım ve açıkçası leş. Ciddi anlamda... Hani bu kadar fark beklemiyordum.

Eski kullandığım Copilot'a ağırlık verdim ve şunu söyleyebilirim, ücretsiz plan olarak en iyisi Copilot. ChatGPT'den bile daha iyi. Bunu hep söyledim, Copilot'un GPT motoru + Microsoft modifikasyonları başka güzel.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senelik Gemini Pro'ya sahibim ve şu an için kendisine bayılıyorum. Bazı sorunları olsa da çok iyi durumda; seneye de devam ederim sanırım. Copilot hakkında hiç deneyimim yok.

Selam! Gemini 3 Pro'nun çok iyi olduğu bariz belli.
Bugünkü Pro kotamı doldurunca mecburen "hızlı" modu kullanmak zorunda kaldım ve açıkçası leş. Ciddi anlamda... Hani bu kadar fark beklemiyordum.

Eski kullandığım Copilot'a ağırlık verdim ve şunu söyleyebilirim, ücretsiz plan olarak en iyisi Copilot. ChatGPT'den bile daha iyi. Bunu hep söyledim, Copilot'un GPT motoru + Microsoft modifikasyonları başka güzel.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim için 2025 yılı ChatGPT Plus yılıydı. Taa ki Aralık ayına kadar. Aralıktan beri Gemini Pro kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım en harika şey olabilir. Tabii Gemini bu gücü arkasındaki dev Google ile alıyor.